Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2 0 1 9 - s e s o n g e n      A-laget      Damelaget     Junior Herrer     Rek-laget     |     5. div HESA     6. div Salten     NM
20 Kjappe Forsiden Tips oss Bidragsskjema  
 
20 Kjappe: Stian Reinertsen
 
20 KJAPPE - Stian Reinertsen startet sin karriere på a-laget som en ung-gutt. Han fikk sin debut i 1995 og var med helt til 2001. Stian var kjent som en drible-sterk og sentral spiller, som hadde sin rolle som indreløper.
 
 
På bildet: Stian Reinertsen er fortsatt aktiv i fotballen med Nidaros futsalklubb i Trondheim. Foto: Privat
 
Navn: Stian Reinertsen (32)
Aktiv: 1995-2001
Rolle: Indreløper
 
1. Hva gjør du nå?
 
"Nå er jeg Doktorgradstipendiat ved Høyskolen i Sør-Trøndelag. Er bosatt på Ranheim sammen med Maiken, og mine to barn Sebastian (6) og Julie (2). På fritiden blir det mye futsalrelaterte aktiviteter, både gjennom trening og organisering."
 
2. Hvordan husker du SIL fra din tid?
 
"Jeg husker at SIL var en god klubb å vokse opp i. Jeg har kun gode opplevelser fra tiden i SIL. Flott miljø og mange trenere /støtteapparat og medspillere som har vært med å formet min karriere som idrettsutøver. Her er det verdt å nevne Stein Ludviksen, Asle Hansen, Jan Erik Lillesand, Morten Hergren og Trond Kirkeby som jeg har lært mye av. Ellers må jeg generelt sett nevne all tiden brukt på fotballøkkene rundtom i Sandnessjøen, hvor fellestiden i SIL var selve gulroten for å holde denne uorganiserte, frie ballaktiviteten i gang kveld etter kveld."
 
3. Hva synes du om SIL i dag?
 
"Organisatorisk redundans er det første begrepet som slår meg når jeg tenker på måten man har omorganisert SIL Fotball Herrer på. Flere bidragsytere, eller et overskudd av engasjerte og dedikerte personer innenfor de ulike prosjektområdene, gjør at flere er med å kvalitetssikrer/kvalitetsstyrer hverandres arbeid, som igjen gir et best mulig produkt. Informasjonskanalene, primært gjennom silfotball.no og facebook, oppgraderes og oppdateres kontinuerlig av flere personer som sammen sørger for å gi brukerne av disse kanalene et best mulig innsyn i det som skjer i og rundt SIL Fotball Herrer. Arrangementskomiteen, eksempelvis, består av 5 personer som skal gi publikum og spillerne et best mulig produkt når de kommer til Stamnes Arena, og som sammen må legge hodene i bløt for å fornye opplevelsene hver gang slik at folk ønsker å komme tilbake til stadion. Det motsatte er hva man har opplevd de siste 10 årene hvor enkeltpersoner har hatt ansvaret ene og alene for de ulike seksjonene, og da bærer ofte produktet til syvende og sist preg av dette. Nå kan Tor Kenneth Rostad holde Jan Ove Styve i ørene dersom han ikke lever opp til komiteens forventninger til han som speaker. Summen av alt dette er at grunnlaget for gode sportslige resultater og opplevelser bedres betraktelig."
 
4. Hva er ditt beste minne fra din SIL-tid?
 
"Mitt beste SIL-minne er fra mitt siste år som junior i 1997, da vi gikk hen å vant HESA-junior som første og eneste lag i SIL's historie. Morten Hergren skal ha mye av æren for dette, da han fikk ut det beste i oss gjennom sitt vinnende og entusiastiske vesen. Vi mimrer ofte rundt denne bragden når vi tilfeldigvis møter på hverandre i Trondheim."
 
5. Hva er det pinligste du har opplevd på banen?
 
"Det ble noen pinlige opplevelser med A-laget i 1997. Vi var ikke i nærheten i flere kamper, og nedrykket var uungåelig."
 
6. Er du ofte på SIL-kamp?
 
"Nei, det blir noen praktiske barrierer da jeg bor i Trondheim. Jeg er hjemme kun i høytidene/ferier, og da er det dårlig med SIL-kamper."
 
 
7. Hvem var ditt forbilde som fotballspiller?
 
"Mitt forbilde var Peter Beardsley. Liverpools løpsmaskin i 4 sesonger forsvant ut av Anfield altfor fort da Dalglish gikk av og Souness tok over sjefsstolen. Ga alltid 100%."
 
8. Hva er tidenes fotballkamp som tilskuer?
 
"Gjennom tv-skjermen så blir det naturligvis, som Liverpool-supporter, mirakelet i Istanbul 2005. Fra tribuneplass blir det Rosenborg - Juventus i Champions League høsten 2001. Kampen endte 1-1. Jeg husker fortsatt Harald Martin Brattbakks strevsomme og utakknemlige jobb mot kraftpakken Lilian Thuram."
 
9. Hvem er SIL's beste spiller igjennom tidene?
 
"Her må jeg nesten svare legenden Bjørn Jakobsen. SIL's svar på Odd Iversen. Stein Ludviksen blir en god nr.2 her."
 
10. Når kan vi se SIL i 2. divisjon igjen?
 
"Forhåpentligvis så snart som mulig. Man må imidlertid være innstilt på at 2.divisjon er noe helt annet enn Meløy, Grand og Tverlandet."
 
11. Har du googlet deg selv?
 
"Ja."
 
 
12. Hva er det mest unødvendige du eier?
 
"Løkpresse. I følge en bekjent på Kokkelandslaget skal man ikke under noen omstendigheter bruke løkpresse."
 
13. Hva kunne du tenkt deg å lære?
 
"Buktaling."
 
14. Tipper du ofte?
 
"Jeg leverer inn tipping i helgene. Tipping er en fin måte å holde seg oppdatert om fotball på. Ellers er det jo mye hygge i en tippekupong, og jeg minnes fortsatt de gode gamle tippekampene som alltid var et høydepunkt hver lørdag kl.16.00."
 
15. Favorittreisemål?
 
"Side i Tyrkia har etterhvert blitt et favorittsted for meg og familien."
 
16. Favorittmusikk?
 
"U2 i særklasse. Toto følger deretter, og her må jeg rette en stor takk til min gode venn Roy Tony Ilagsmoen som introduserte meg for Steve Lukather og co. i tenårene. Lokalt er jo Arne Johansen innertier. Herlig entertainer."
 
17. Favorittmat?
 
"Røkt torsk med hvitsaus og potet."
 
18. Favorittlag?
 
"Liverpool."
 
19. Hva ville du gjort om du vant 10 millioner?
 
"Jeg ville nok gitt bort mye til familien. Hadde også prøvd meg på K2 sammen med Geir Sandnes i overskuelig framtid. Ekspedisjoner koster."
 
20. Om heisen du var i hadde stoppet i flere timer, hvilken person ville du hatt med deg?
 
"Robert Hisdal. En god venn fra Bergen. Tror de timene hadde gått unna da vi alltid har mye å snakke om. Timer på timer med eksistensfilosofiske bektraktninger sammen med Hisdal tror jeg hadde gjort susen."
 
Vi takker Stian Reinertsen for at han tok seg tid til å besvare våre spørsmål og ønsker han lykke til videre. Vet du om noen som burde vært med i vårt 20 Kjappa-arkiv kan du tipse oss om dette på denne siden.
 
Kommentarfelt  
 
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
  Untitled Document | silfotball.no