Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM

Sandnessjøen IL
Nyheter om A-laget

Kamprapport & Før kampen
A-laget 2013 Kamprapport Spillerstall Tabell Kampkalender Terminliste Støtteapparat Statistikk
 
 
 
Vant viktig poeng på overtid
KAMPRAPPORT - Alt så svært svart ut for bortelaget da Sandnessjøen med bare litt over 20 minutter igjen å spille lå under 0-3 mot Mosjøen, i sesongens siste..
 
 
Storseier mot Glimt
KAMPRAPPORT - ENDELIG var effektiviteten på topp igjen! Er dette vendepunktet for Sandnessjøen i årets sesong? Det var isåfall et sterkt mannskap som tok i mot..
 
 
Sortland reiste seg og vant
KAMPRAPPORT - Sandnessjøen fikk en god start på den 16. serierunden borte mot formsterke Sortland i Blåbyhallen. Men nok en gang holdt det ikke i 90 minutter..
 
 
Tre viktige poeng hjemme mot Steigen
KAMPRAPPORT - Det tok 3 måneder og to uker før Sandnessjøen endelig skulle få en seier igjen. Fredag gjestet nyopprykkede Steigen Stamnes Arena, og hjemmelaget..
 
 
Verste tapet siden 2003-sesongen
KAMPRAPPORT - Ikke siden 2003-sesongen har SIL fått et styggere resultat på tavla. I gårsdagens borteoppgjør mot Stålkameratene var det få som trodde sine egne øyner..
 
 
Knepent tap mot serielederen
KAMPRAPPORT - Det var mye positivt for SIL å ta med seg videre inn i høstsesongen da de tok imot serielederen på Stamnes Arena. Men det aller viktigste, nemlig..
 
 
Bortetap mot tabelljumbo
KAMPRAPPORT - Sandnessjøen avsluttet vår-sesongen med bortetap mot daværende sisteplass i HÅNO, Innstranden. I dag ble høst-sesongen sparket i gang med..
 
 
Ikke mot Innstranden en gang
KAMPRAPPORT - I dagens oppgjør borte mot Innstranden hadde SIL muligheten til å bryte forbannelsen de har hatt mot seg på bortebane i årets sesong. Men når det ikke..
 
 
Stor sjansesløsing på Stamnes
KAMPRAPPORT - SIL er inne i en tung periode i HåNO og i kveldens kamp mot Mosjøen slet SIL med å omsette store sjanser i scoring selv om de spilte godt i store deler..
 
 
Lofoten fortsetter å imponere
KAMPRAPPORT - Lofoten som kanskje etter Medkila, har imponert de fleste så langt i årets HÅNO. Før sesongstart var det Glimt 2 og Mjølner som stakk seg ut som..
 
 
Total kollaps på eget gress
KAMPRAPPORT - I første omgang mot Tverlandet på Stamnes Arena så det meste rosenrødt ut for hjemmelaget. I andre omgang endret kampen totalt karakter og etter..
 
 
Bittert tap mot serielederen
KAMPRAPPORT - SIL var i ferd med å "ta igjen" serielederen Bodø/Glimt 2 da det fremdeles sto 0-0 etter 90 minutter. Bortelaget spilte en god kamp og kunne fort..
 
 
SIL raknet etter en god periode
KAMPRAPPORT - Mjølner har for alvor slått tilbake etter den dårlige starten på årets HÅNO. Laget spiller som et potensielt 2. divisjonslag, selv uten de spillerne..
 
 
Berget poeng i siste sekund
KAMPRAPPORT - Etter å ha havnet under med to mål mot gjestene fra Sortland måtte vi langt, langt inn i overtiden før SIL klarte å berge et meget velfortjent poeng etter..
 
 
Helsvart for SIL mot nok en nykommer
KAMPRAPPORT - Hva er det som skjer? SIL har hatt to gode hjemmekamper så langt denne sesongen, men når laget må ut å reise er det rett og slett helsvart for de gule..
 
 
Seier i lokaloppgjøret
KAMPRAPPORT - Onsdag kveld vant SIL 3-1 i det første av årets to lokaloppgjør på Stamnes Arena. Denne gangen var det Stålkameratene som ble sendt hjem uten poeng. Det betyr..
 
 
Bortetrenden fortsetter for SIL
KAMPRAPPORT - Den dårlige bortestatistikken til SIL i HÅNO ble bare værre etter dagens kamp mot nykommerne fra 4. divisjon, Medkila. Første omgang ble en ok..
 
 
Oppskriftsmessig seier mot Junkeren
KAMPRAPPORT - Det ble en drømmeåpning på sesongen da Sandnessjøen slo tilbake etter den flaue cup-exiten. Det var formsterke Junkeren som var på..
 
 
Årets første seier kom rett før seriestart
KAMPRAPPORT - Sandnessjøen skaffet seg årets første seier da de gjestet Nesna på eget gress onsdag kveld. Uten nøkkelspillere som Glenn Pedersen, Joakim Mikalsen..
 
 
Kontret i senk av lillebror
KAMPRAPPORT - De tilreisende fra Sandnessjøen fikk seg en reell smell, da alt så bra ut for SIL i kvalifiseringskampen til NM, mot våre naboer fra Mosjøen. Etter en god første..
 
 
God kamp mot Frigg
KAMPRAPPORT - 22. februar klokken 13:00, norsk tid, møtte SIL-guttene et godt rustet Frigg Oslo-lag som til slutt vant kampen 4-0. Selv om SIL klarte å holde laget som..
 
 
God, bedre og best!
KAMPRAPPORT - Onsdagkveld spilte SIL sin første treningskamp for sesongen. Mo som også i år spiller i Oddsenligaen (avd 4), tok i mot Sandnessjøen..
 
 
Feiret bursdag med festfotball
KAMPRAPPORT - På sin 99-årsdag tok SIL imot Lofoten på Stamnes Arena. Før kampen lå Lofoten på fjerde plass, mens SIL lå nest sist. På papiret så det ut til at SIL..
 
 
Før kampen: SIL - Innstranden
FØR KAMPEN - Lørdag handler det hele om Sandnessjøens a-lag og om de skal bli eller ikke bli i divisjonen også til neste år. Innstranden som allerede er fortapt i årets..
 
 
Før kampen: Mosjøen - SIL
FØR KAMPEN - Det har lenge vært et stort ønske for publikum som ikke kommer seg på kamp, å se kampen direkte på nett. Nå skal altså Helgelands Arbeiderblad streame..
 
 
Før kampen: Tverlandet - SIL
FØR KAMPEN - Etter at Junkeren vant sin 19. rundekamp mot Stålkameratene onsdag, er det et SIL-lag med mye press som reiser til Tverlandet lørdag. Med ett poeng..
 
 
Før kampen: SIL - Bodø/Glimt 2
FØR KAMPEN - Nok en hjemmekamp står på planen for Sandnessjøen når Bodø/Glimt 2 kommer på besøk i dag. Etter at Harstad tapte sin rundekamp mot..
 
 
Før kampen: SIL - Mjølner
FØR KAMPEN - To hjemmekamper står på kalenderen for Sandnessjøen nå, og i morgen er det Mjølner som kommer på besøk. I går uttalte trener for morgendagens..
 
 
Før kampen: Sortland - SIL
FØR KAMPEN - Lørdag skal Sandnessjøen ut i "stormen" igjen når de gjester Nord-Norges antatt sterkeste hjemmelag - Sortland. Sandnessjøen har ikke vunnet..
 
 
Før kampen: SIL - Steigen
FØR KAMPEN - Ja, hvem hadde vel trodd at dette skulle bli fasiten i årets HÅNO-sesong for Sandnessjøen? Torsdagkveld gjester Steigen Stamnes Arena, og det er lenge..
 
 
Før kampen: Stålkameratene - SIL
FØR KAMPEN - I morgen, onsdag reiser Sandnessjøen til Mo for å spille midtuke-kamp mot Stålkameratene. Rana-laget har hatt en god sesong, til tross for sitt unge mannskap..
 
 
Før kampen: Junkeren - SIL
FØR KAMPEN - 21. april åpnet årets HÅNO for Sandnessjøen og Junkeren gjestet Stamnes til en spennende fotballkamp. Med gode resultater i oppkjøringen og cupen..
 
 
Før kampen: SIL - Mosjøen
FØR KAMPEN - I morgen onsdag klokken 19:00 er det duket til for storkamp på Stamnes Arena. Mosjøen og Asgeir Salamonsen kommer til Sandnessjøen for å spille..
 
 
Før kampen: Lofoten - SIL
FØR KAMPEN - Sandnessjøen har enda til gode å ta med seg poeng fra bortebane i år. Så langt har sesongen vært tung og vanskelig for SIL, som også har slitt med motstanden..
 
 
Før kampen: SIL - Tverlandet
FØR KAMPEN - Dødens kamp spiller på Stamnes Arena i morgen. Tverlandet kommer på besøk i det Sandnessjøen trenger sårt poeng for å komme seg tilbake i toppen..
 
 
Før kampen: Mjølner - SIL
FØR KAMPEN - Det har vært noen tøffe kamper for SIL de siste ukene, og spesielt på bortebane har laget slitt i år. Nå venter to tøffe bortekamper på rad mot først Mjølner..
 
 
Før kampen: SIL - Sortland
FØR KAMPEN - Skal man se på hjemmestatistikken mot Sortland de seneste årene er det ingen tvil om at Sandnessjøen er den store favoritten når lagene møtes på..
 
 
Før kampen: Steigen - SIL
FØR KAMPEN - Det blir på ingen måte enkelt når Sandnessjøen spiller borte mot Steigen i dag. Nykommerne som spilte i 4. divisjon HESA i fjor, var overlegne i..
 
 
Før kampen: SIL - Stålkameratene
FØR KAMPEN - Etter en tøff start i HÅNO-serien for Stålkameratene kan det ligge an til en tøffere fotballkamp enn først antatt når Rana-laget kommer på besøk 1. mai. Med 0..
 
 
Før kampen: Medkila - SIL
FØR KAMPEN - Etter en god start på 2013-sesongen i HÅNO, reiser Sandnessjøen til Harstad lørdag, for å gjeste en nykommer i årets serie. Medkila har overrasket alle både..
 
 
Før kampen: SIL - Junkeren
FØR KAMPEN - Endelig!!! Seriestart på Stamnes Arena i dag klokken 16:00. Motstander er Junkeren fra Bodø, og for en kamp vi kan vente oss! Etter å ha blitt stoppet allerede i..
 
 
Før kampen: Stålkameratene - SIL
FØR KAMPEN - I morgen spiller SIL siste treningskamp før alvoret sparkes i gang. Igjen er det bortekamp og igjen er det en vanskelig motstander for seniorlaget. I oppkjøringen..
 
 
Før kampen: Frigg Oslo - SIL
FØR KAMPEN - De fleste kjenner nok til at Sandnessjøen har reist til Tyrkia for å gjennomføre sin aller første treningsleir i sydlige strøk. I morgen er det satt opp en treningskamp..
 
 
Før kampen: Mo - SIL
FØR KAMPEN - Onsdag 6. februar er det dags for årets første treningskamp for Sandnessjøens a-stall. Kampen som skal spilles i Stålhallen på Mo i Rana, har blitt en tradisjon..
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
  Untitled Document | silfotball.no