Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
Lovende takter av SIL - slo Trim med hele 4-0
 
A-LAGET - Uten å legge for stor vekt på treningskampen mot Trim 58 lørdag, må vi kunne si at SIL er i spillemessig fremgang sammenlignet mot det vi så i fjor. Det er tydelig at spillerne under Tor Eriksens ledelse allerede er blitt bedre skolert, de jobber nå mer for hverandre. Vi fikk se flere eksempler på hurtig kombinasjonsspill hvor ballen gjorde arbeidet.
 
 
 
 
Ballen gikk fra mann til mann slik man ikke for ofte har sett SIL gjøre det. Ballen ble spilt langs bakken, og det er slik SIL behersker spillet best. I den defensive delen kunne vi konstatere at merkeringene er blitt tettere og bedre, og hele laget var med og jobbet tilbake på banen.
 
Per Børgesen ga SIL ledelsen etter å ha forsert inn mot 16 meteren og det gode skuddet var utagbart for Trimkeeperen. 2-0 kom ved Jostein Hansen som fra kort hold nærmest skled ballen i mål. Det tredje målet var signert Asbjørn Edvardsen som avsluttet et godt oppbygd angrep med et velplassert skudd. Kjell Arne Aaker, som hadde kommet inn i stedet for Jostein Hansen, avsluttet scoringene da han oppofrende kastet seg frem og headet inn 4-0, som også ble sluttresultatet.
 
4 mann kom altså på scoringslisten og det tegner bra. Særlig interessant skal det bli å følge de nye og offensive vingbackene SIL stilte med. Harald Jacobsen (ex. Lørenskog) og Roger Vesteraa er raske spillere av offensiv legning som sikkert kan skape mye bryderi for motstanderne.
 
Trim var i denne kampen ikke noen målestokk, de virket tildels iunspirert, og det var lite samhørighet i laget. Det skal også nevnes at laget i følge trener Kjell Aavik manglet en del sentrale spillere.
 
Dommer var Kåre Olav Breivik, Leirfjord.
 
Neste helg kommer Mosjøen IL på besøk, og da får vi en pekepinn på hvor SIL står i tredjedivisjonssammenheng. Mosjøen møtte i helgen Mo Idrettslag og tapte hele 0-7.
 
Ellers må nevnes at det aldri er spilt fotballkamper så tidlig på året og at kampen gikk på underlag av is og snø med austavinden i harde kast på langs av banen.
 
-fd-
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no