Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
Mosjøen vant 4-1 mot SIL
Beklagelig episode førte til utvisning av Bjørn Jakobsen
 
A-LAGET - Som man kunne fryktet på forhånd ble treningskampen mellom SIL og Mosjøen et typisk prestisjeoppgjør hvor gi-og-ta-mentaliteten var framtredende. 1. omgang startet i et høyt pg oppjaget tempo hvor lagene vekslet om å ha initiativet. SIL var periodevis på høyde med Mosjøen, men etter hvert begynte det å svikte i markeringene og samspillet ble for dårlig.
 
 
 
 
SIL lot seg rive med av motstanderenes oppjagede tempo, og dette spillet passer ikke SIL. Mosjøen fikk bedre tak på kampen, og i det 41. minutt fikk Per Drage plassert ballen bak SILs keeper, Lasse Mikalsen. 2 minutter senere var Mosjøen nære på å øke ledelsen, men skuddet havnet i tverrliggeren.
 
2. omgang startet som den første med mye kjmping mann mot mann. Optimismen steg blant publikum da Ole Tommy Strand 17 minutter ut i omgangen kunne styre et innlegg fra Per Børgesen i mål. Men konsentrasjonen i laget sviktet, og foran et svært passivt SIL-forsvar kunne Erik Slettahaug minuttet etter sette inn en retur fra SIL-keeperen. Dette så ut til å knekke SIL og laget falt helt sammen.
 
Spillet hardnet til og kulminerte ved at Bjørn Jakobsen ble sparket ned av Tom Drage, mistet besinnelsen og slo til Drage. Dermed var årets første røde kort et faktum. Resten av kampen ble dominert av Mosjøen. Per Drage og Steinar Edvardsen ordnet henholdsvis 3-1 og 4-1 som ble sluttresultatet.
 
Dommer var Arnfinn Kvaløy, Olderskog.
 
Etter kampen spurte vi et tydelig skuffet SIL-trener, Tor Eriksen, hva som gikk galt i denne kampen.
 
- Laget kom etter hvert helt ut av formasjon, markeringene ble for dårlige og dermed ga vi bort midtbanen til Mosjøen. Når vi samtidig lot oss rive med av det oppjagede tempoet måtte det ende galt. Vi klarte ikke å spille vårt eget spill, og dessuten tapte vi alt for mange nærdueller.
 
- Hva kommer dere til å gjøre i tiden fram til seriestart?
 
- Vi må terpe på formasjonstreningen slik at alle lagleddene fungerer sammen. Da vil vi også kunne spille hurtig fotball uten at det blir for oppjaget slik vi så i dag.
 
- Hva vil Bjørn Jakobsens utvisning bety for debuten i 3. divisjon?
 
- Det er klart at vi stiller til seriestarten med et handikapp da han må stå over første seriekampen. Dette er minimumsstraff og forbundet vil avgjøre om han må stå over flere kamper. Så dette var svært beklagelig.
 
-fd-
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no