Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
SIL - Stålk. 2-0
 
A-LAGET - SILs 3. divisjonslag spilte lørdag treningskamp nr. 3 på like mange uker. Stålkameratene fra Mo i Rana var motstander denne gangen og ble sendt hjem med et tap på 2-0, begge målene ved Asbjørn Edvardsen i løpet av kampens siste 5 minutter, det første på straffespark.
 
 
Til tross for et vanskelig underlag, ble det presentert mye bra fotball fra begge lags side. Stålkam. er et lag som kjører i jevnt, hardt tempo, men med en noe stereotyp spillerstil. Angrepene var uten særlig brodd, og det var først ut i andre omgangen laget kom så farlig fram at det luktet mål av sjansene ved et par anledninger. Spesielt må en kreditere lagets evne til å utnytte banebredden fullt ut. Her hadde hjemmelaget atskillig å lære ettersom SIL i perioder spiller svært trangt med tre-fire spillere i tett gruppering og dermed med små muligheter til adresserte pasninger.
 
Det er sesongforberedelser og treningskamper det dreier seg om, og dermed skal en ikke gå alt for mye i detaljer. Hjemmelaget holdt tempoet godt oppe hele kampen igjennom, og spillet blir stadig bedre. Denne gangen manglet Bjørn Jakobsen og Ole Tommy Strand. Laget fungerte likevel godt, hvilket indikerer at det kan bli hard konkurranse om å komme med på laget.
 
Det var Asbjørn Edvardsen som laget begge målene for SIL, det siste en perle av et langskudd som fullstendig utmanøvrerte Stålk.'s gode målmann. Per Børgesen la et frispark i første omgang som slo i vinkelen.
 
Kåre Olav Breivik, Leirfjord, dømte bra.
 
Sniff
 
Neste helg skal SIL til Mo for å prøve seg mo Mo IL. Det kan nok bli en vanskelig oppgave ettersom Mosjøen ble feid av banen med 7-0 for et par uker siden.
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no