Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
Ikke 3. divisjonsspill av oss mot Drevvatn
 
A-LAGET - Nei, det var på ingen måte noe spill av 3. divisjonsstandard vi presterte i lørdagens treningskamp mot Drevvatn IL på Stamnesbanen, mener SILs back Roger Vesteraa. SIL vant forøvrig treningsoppgjøret med 4-0 etter å ha ledet 1-0 ved pause. - Spillemessig ble det nok dessverre en svak forestilling, hvis vi ser bort i fra de 10-15 siste minuttene.
 
 
 
 
Det ble alt for oppjaget spill til at det skulle bli godt og Drevvatn, som satser på kraft og kjemping, fikk oss med i sin spillestil.
 
- I sluttfasen av kampen lykkes vi imidlertid og scoret da også de tre siste målene i denne perioden, forteller Roger Vesteraa. - At vi avsluttet så sterkt forteller vel også at vi rent kondisjonsmessig ligger godt an og det er vel heller ikke tvil om at vi aldri tidligere har vært så godt trent.
 
Et spørsmålstegn foran lørdagens treningskamp var hvordan Roar Myrstad ville klare oppgaven som sweeper og etter rapportene å dømme kom han godt fra sin oppgave. Har SIL endelig løst sitt sweeperproblem?
 
Kjell Arne Aaker scoret SILs første goal, da han vant en nærkamp med DIL-keeperen midtveis i første omgang. Asbjørn Edvardsen øket SILs ledelse til 2-0 og 3-0 i slutten av annen omgang på to gode headinger fra kort hold etter dødballsituasjoner. Bjørn Jakobsen avsluttet så SIL-scoringene ved å nette på et skudd fra spiss vinkel.
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no