Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
Solid spill og sikker seier for SIL over Kabelvåg
 
A-LAGET - SIL vant en meget viktig seier da laget slo Kabelvåg 3-1 på Radåsmyra 2. pinsedag. Skal laget henge med, må det i hvert fall plukkes poeng på hjemmebane, og med denne seieren unngår laget å bli hengende i bunnen. Og seieren var høyst fortjent. Den kunne også vært både 2 og 3 mål større med rimelig utdeling på alle sjansene, særlig i første omgang.
 
 
 
 
Kampen ble avviklet under de aller beste forhold på en meget god gressbane.
 
Hjemmelaget fikk en kalddusj i åpningen da Kabelvåg alt etter snaue 5 minutter tok ledelsen på noe som vel må kalles en gavepakke. En løs heading mot mål etter frispark dalte ned under tverrliggeren og i nettet. SILs målmann var dårlig plassert for anledningen. Etter hvert viste det seg at hjemmelaget kunne dominere kampen, og sjansene kom på løpende bånd resten av omgangen uten at ballen fant veien til nettmaskene. Viggo Myhre hadde en heading i vannrett stilling som hadde fortjent en bedre sjebne enn å stryke stanga på utsiden.
 
Likeså flere forsøk fra Asbjørn Edvardsen, Per Børgesen og Ole Tommy Strand. Kabelvågs forsvar ble hardt kjørt, men spilte rolig og fornuftig og satset på lange baller framover, særlig til venstresiden der raske løpere gjorde hva de kunne. En godt opplagt Bjørn Jakobsen i spissen for hjemmelagets forsvar tok imidlertid hand om det meste før det ble fare på ferde foran mål. Bare en gang måtte SILs målmann strekke seg for å fange opp et skudd.
 
Etter pause hadde Kabelvåg mest hand om ballen de første minuttene, men så begynte spillet å gli for hjemmealget. Angrepene ble trykket opp fra midtbanen og ballen gikk i mange trekk SIL-spillerne i mellom. Den lenge ventede utligningen kom etter ca. 13 minutter da Bjrø nTore Christiansen laget sitt første mål for sesongen på et velplassert skudd fra ca. 15 meter etter et fint forarbeide der 4-5 SIL-spillere medvirket. Ca. et kvarter senere økte Asbjørn Edvardsen til 2-1 på et skudd fra omtrent samme posisjon og samme mann satte punktum med 3-1 på en heading som gikk i bakken til side for målmannen og i nettet.
 
I kampens siste minutter var Per Børgesen alene med målmannen som imidlertid kalrte å fange ballen. Med 3-1 til hjemmelaget blåste dommeren kampen av.
 
Kabelvågs beste lagdel var forsvaret som demmet godt opp, men som likevel måtte kapitulere mot hjemmelagets friske angrepsspill. Laget satset på lange baller og var farlig framme en periode i hver omgang, men på slutten var spillerne tydelig kjørt.
 
Både Bjørn Tore Christiansen og Kjell Arne Aaker som begge er juniorspillere, hevdet seg godt på laget og bidro ikke minst til det gode angrepsspillet i andre omgang. Når så Bjørn Jakobsen viser seg fra sin beste side i forsvaret og sekunderes utmerket av Roar Myrstad, Harald Jakobsen og Roger Vesteraa, den siste også fint med i angrepsspillet, skal vi være fornøyd. Per Børgesen og Ole Tommy Strand jobbet fint på midtbanen. Børgesen godt i begge omganger, Strand best i andre omgangen. I angrepet er Asbjørn Edvardsen stadig farlig, men er noe redd for å bruke skuddbeinet ser det ut til. Han fikk imidlertid to baller i nettet og det må sies å vøre en brukbar kvote selv om han hadde sjanser til minst to til.
 
Torbjørn Klæboe, Grand, snøt SIL for straffe for hands i første omgang, og hadde liten føling med fordelsparagrafen.
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no