Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
SIL og Alta delte poengene i helgens kamp
 
A-LAGET - SIL kunne med mer hell fått en kjempestart på kampen mot Alta. Allerede etter 2 minutter fikk Kjell Arne Aaker snappet opp et tilbakespill, passet til Asbjørn Edvardsen som skjøt utenfor så og si åpent mål. Alta overtaok istedet kommendoen og spilte seg til en rekke sjanser.
 
 
 
 
Etter 5 minutter var det kritisk foran Lasse Mikalsen i SILs mål. Altas angripere fikk stå for umarkert på to cornere, og vi "så" ballen i mål flere ganger før SIL fikk kontroll. Minutter senere var det rene kanonaden mot SILs mål, men skudedne ble stoppet i det tette forsvaret. Etterhvert ble det mer stillingskrig uten de helt store sjanser, men Alta hadde taket på kampen.
 
2. omgang ble bedre, sett med SILs øyne, laget klarte å få mer tyngde fremover på banen, noe som resulterte i flere gode sjanser. Asbjørn Edvardsen var alene med keeper uten å score. Kjell Arne Aaker hadde en heading etter corner som ble reddet på streken. Nærmest scoring var imidlertid Viggo Myhre da han dro til med et hardt skudd som var innom begge stengene før ballen gikk ut. Bjørn Tore Christiansen kom seg fri, men Altas keeper parerte.
 
Også Alta hadde sine sjanser, men klarte ikke å lykkes i det avgjørende trekk. Laget fikk etter 25 minutter tildømt straffespark etter hands av Bjørn Jakobsen, men skuddet ble satt til side for mål.
 
Slutten av andre omgang ble dramatisk med sjanser til begge lag, særlig Alta var farlig nær scoring i sluttminuttene. Spillemessig var kampen et steg tilbake for SIL. Markeringene var for svak og det ble jobbet for dårlig. Alta var et godt lag som forsøkte, og periodevis klarte å spille hurtig og god fotball, og vil sikkert t aflere poeng hjemme på Aronnes stadion.
 
Bjørn Jakobsen spilte sikkert som sweeper og må sammen med Kjell Arne Aaker nevnes som SILs beste denne gang. Kjelle A. Aaker jobbet godt og forsøkte å skape noe fremme. Dessverre pådro han seg sitt tredje gule kort for sesongen, og må stå over en kamp.
 
Dommer Erik Heim skulle vi gjerne sett i Sandnessjøen, han viste meget sterk dømming.
 
-fd-
 
3. divisjon avd. F:
 
Alta - Sandnessjøen 0-0
Mosjøen - Lyngen 3-1
Karnes - Kabelvåg 1-1
Landsås - Grand 1-4
Stålkam. - Harstad 2-2
 
Grand 6 4 2 0 14-4 10
Mosjøen 6 4 1 1 11-4 9
Stålkam. 6 3 1 2 8-7 7
Sandnessjøen 6 2 3 1 4-5 7
Karnes 6 2 2 2 9-6 6
Alta 6 2 2 2 7-7 6
Harstad 6 1 3 2 10-9 5
Kabelvåg 6 2 1 3 7-11 5
Lyngen 6 1 2 3 8-12 4
Landsås 6 0 1 5 2-15 1
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no