Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
Mo IL og SIL spilte festlig fotball på Radåsmyra
 
A-LAGET - God stemning i starten dalte ned mot den svarteste regisnasjon for å svinge opp mot de store høyder igjen ettersom privatkampen mellom Mo IL og SIL på Radåsmyra onsdag kveld utviklet seg fra 1-0 til 1-1, 1-2, 1-3 ved pause, til 1-4, 1-5, og 2-5, 3-5, 4-5 før dommeren blåste for full tid.
 
 
Mo IL gjorde gjenvisitt for SILs besøk på Mo i vår da SIL ble slått med hele 6-0. Etter en god 1. omgang i 40 minutter, så det ut til at hjemmelaget skulle rakne helt, men laget kom igjen og hadde sjanser nok til at kampen kunne vært vunnet. 4 av Mo ILs 5 mål kom på dødballsituasjoner, ett på straffespark i begynnelsen av andre omgang og de tre målene i første omgang etter frispark like utenfor 16-meteren og to hjørnespark, det ene headet direkte i mål og det andre litt fram og tilbake-spill i målfestet der SILs målmann var noe passiv.
 
Med andre ord kunne en konkludere at den vesentligste forskjellen mellom 2. divisjonslaget Mo IL og 3. divisjonslaget SIL var Mo ILs utnyttelse av døballsituasjonene. Her var laget alltid sterkt konsentrert og hjemmelagets forsvar hadde problemer med å få ballen ut av faresonen. Ellers må en kanskje formode at Mo IL ikke var heltent på oppgaven og ikke spilte for fullt.
 
Likevel var det oppmuntrende for hjemmelaget og treningsmessig av stor verdi å få prøve spillestyrken mot Mo IL som rangerer høyt opp på rankinglisten over Norges beste lag.
 
Kampen startet fint for hjemmelaget som trakk opp flere gode angrep. Etter ca 10 minutter tok SIL ledelsen ved Viggo Myhre, og økte til 2-0 noen minutter senere. Dette målet ble imidlertid annulert for offside. Det gikk halvtimen før Mo IL utliknet. Det skjedde ved at laget ble tildelt frispark like utenfor 16-meteren. Etter litt klabb og babb utliknet Jarle Raaum fra kort hold. De siste 5 minuttene av første omgang hadde Mo IL to hjørnespark som resulterte i mål, med Tor Johansen og Viggo Olsen.
 
Det ene burde nok SILs målmann ha avverget. Andre omgang var ikek gammel før Mo IL ble tilkjent straffespark og når det så ble 5-1 like etter, var stemningen heller laber rundt banen. Men hjemmelaget ga ikke opp. Bjørn Jakobsen reduserte til 5-2 på straffe, 3-5 kom ved selvmål og Asbjørn Edvardsen avsluttet med 4-5.
 
Mange mål og jevn kamp er som regel god underholdning, og publikum var godt fornøyd selv om SIL ikke vant. Det var god laginnsats og ekstra pluss til Per Børgesen, Bjørn Jakobsen og Roger Vesteraa for solid spill. Unge Bernt Sund kom heller ikke bort i selskapet.
 
Jens Johansen, Stålkam. dømte.
 
SNIFF
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no