Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
Tippekamp for SIL til helga
 
A-LAGET - Både sportslig og økonomisk kan det bli gevinst for Sandnessjøen IL når de til helga igjen, etter mange år, figurerer på tippekupongen. Laget skal møte 3. divisjonslaget Strindheim IL fra Trondheim, og kampen går på Radåsmyra. Vilkåret for å komme i betraktning om tildeling av tippekamper er at laget ligger blandt de seks beste i 3. divisjon etter de tre første seriekampene. Da kan en søke om tippekamp i sommerferien, forteller SILs trener Tor Eriksen til Helgeland Arbeiderblad.
 
 
 
 
- Økonomisk kan det bety en del for laget, i det en får en viss sum for seier og også for uavgjort. Men vi ser helst på tippekampen som fin matchtrening. Kampen innleder høstsesongen for oss, etter en ni dagers fotballferie uten trening. Vi møtes til trening fredag før tippekampen. I en tippekamp er det også viktig å stille med beste mannskapet. Da får en bedre sjanser på nye tippekamper seinere, sier Tor Eriksen.
 
Tipperunden
 
12. Sandnessjøen - Strindheim HU
Strindheim rykket i fjor ned fra 2. divisjon, og ser ikke ut til å komme opp igjen i år. Vi tror derfor SIL-guttene klarer brasene på hjemmebane. Siden Strindheim slo ut Mo i cupen, kan man imidlertid gardere med uavgjort også.
 
 
Seriefotball har fortsatt ferie, og også i denne tipperunden blir det privatkamper. Lag både fra 1, 2 og 3. divisjon er representert på ukas kupong, og vi finner også lag fra Nord-Norges 3. div. avd. F.
 
Kampen Sandnessjøen - Strindheim endte 2-2.
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no