Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
SIL sikret 2. plassen i 3. divisjon
1-1 i avslutningskampen mot Stålkameratene
 
A-LAGET - SIL leverte ingen stor kamp i avslutningskampen for denne sesongen da laget møtte Stålkameratene på Sagbakken lørdag. Spillerne viket tildels umotivert, til tross for at det var en andreplass i 3. divisjon de skulle kjempe om. Stålk. åpnet best og tok initiativet i kampen.
 
 
 
 
Det viste seg snart at Bjørn Jakobsen og Roar Myrstad hadde en god dag i SILs midtforsvar og da er de ikke lette å overliste. SILs første store sjanse kom etter 12 minutter da Roar Myrstad sendte avgårde et hardt skudd som Stålk.'s keeper såvidt fikk slått til corner. Litt senere kunne Stålk. Børge Josefsen ha scoret, men skuddet fra ca 5 meters hold gikk over.
 
Omgangen endte ut i mye kjemping og lite sjanseskapende spill. SIL burde avgjort kampen 2 min. ut i andre omgangen da Per Børgesen ble spilt elegant fri av Asbjørn Edvardsen. Men alene med keeper satte han ballen utenfor. Etter 18 minutter var det klar for 1-0 til SIL. Første ble Kjell Arne Aaker klippet ned, frisparket skjøt Bjørn Jakobsen direkte i mål. Dette resulterte i at SIL overtok initiativet og spilte seg til felre sjanser uten å få mål. Men mål skulle Stålk. få. Børge Josefsen nådde høyest på et frispark og headet i mål. Men hvor var SILs keeper ved den anledningen?
 
Stålkameratene hadde mer av banespillet enn SIL. Børge Josefsen var eneren på Stålk., men kom ingen vei mot SILs midtstoppere, det eneste måtte være på dødballsituasjoner om viste at Josefsen var god i høyden.
 
SIL kom ikke opp mot sitt beste. Laget ser ut til å mangle vilje til å ta initiativet i kampen. Laget trengte ett poeng for å sikre seg andre plassen allerede lørdag. Dette så ut til å påvirke spillet. Spillerne klarte ikke å slippe seg tilstrekkelig løs, og dette gjorde nok sitt til at laget ikke klarte å levere en feiende avslutning på en toppsesong.
 
Hos SIL var som vanlig forsvarsrekken meget god. Bjørn Jakobsen dirigerte det hele sikkert, og Roar Myrstad klarte i store deler av kampen å nøytralisere Stålkam's farlige spiss Børge Josefsen. Bjørnar Fundingsrud ble skadet og måtte ut, man var en stund redd for hjernerystelse, men det gikk bra.
 
Da er det klart at SIL har blitt nummer 2 i sin første tredjedivisjonssesong. Dette er en fin prestasjon det står all respekt av, nederlagsdømt som de var før sesongen startet. Trener Tor Eriksen skal ha mye av æren for dette, han har nedlagt et kjempearbeid dette året, og tilført laget mye. Derfor er det synd at han drar tilbake til Bodø til våren, og således ikke vil trene laget neste sesong. Men hovedæren for årets sesong skal tilfalle spillerne, det er de som har jobbet og slitt i både medgang og motgang, for til slutt å havne opp på andreplass. Imponerende.
- Vi gratulerer!
 
Grand 18 11 5 2 31-17 27
Sandnessjøen 18 9 4 5 24-22 22
Mosjøen 18 7 6 5 20-14 20
Harstad 18 6 7 5 27-23 19
Stålkameratene 18 6 7 5 26-24 19
Karnes 18 6 6 6 27-25 18
Lyngen 18 5 8 5 27-26 18
Alta 18 6 5 7 22-20 17
Kabelvåg 18 5 3 10 22-37 13
Landsås 18 1 5 12 15-34 7
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no