Før kampen: Stålkameratene - SIL
Svært viktig bortekamp for Sandnessjøen mot unge-Stålkameratene onsdag
 
A-LAGET - I morgen, onsdag reiser Sandnessjøen til Mo for å spille midtuke-kamp mot Stålkameratene. Rana-laget har hatt en god sesong, til tross for sitt unge mannskap som består av mange junior-spillere. HÅNO-toppscorer Stian Celius Steffensen (30) fortsetter å score mål og stiller i morgen også opp for hjemmelaget i en svært viktig kamp for Sandnessjøen.
 
 
 
 
Seriekamp 3. div, Stålhallen
Onsdag, 7. august 2013, 19:00
 
Det er hele 11 seriekamper siden Sandnessjøen tok sin siste seier i årets sesong. Dette var hjemme mot nettopp Stålkameratene 1. mai. SIL vant kampen 3-1 etter scoringer av Vidar Skog Tømmervik, Stian Lyngheim Theting og Joakim Mikalsen. Bortelagets trøstemål kom på overtid da dommeren dømte straffespark i en meget spesiell situasjon. Joachim Erlend U. Olufsen reduserte fra krittmerket.
 
Stian Celius Steffensen som har bøttet inn mål for Rana-væringene i år, står så langt med 14 fulltreffere på 12 kamper. (Stålkameratene har en utsatt kamp mot Bodø/Glimt 2). Toppscoreren var ikke med til Sandnessjøen i mai, pga karantene, da han fikk marsj-ordre (to gule kort) i runden før hjemme mot Mjølner.
 
Stålkameratene har nok overrasket mange i årets sesong med sitt svært unge mannskap. Men veteranen (Stian Celius) som tidligere spilte på Mo, har tatt ansvar og vært svært effektiv i vår-sesongen. I morgen spiller han mot våre beste i Stålhallen.
 
Skal borte-trenden snu for Sandnessjøen mot Stålkameratene? Disse oppgjørene er alltid spennende og kan slå alle veier. Vi tror dette er en god mulighet for å vise hva som bor i laget og at vi kan kjempe oss opp fra "grøfta" vi har havnet i.
 
Mandag tok Junkeren en svært sterk 3-2 seier borte mot Tverlandet, og har med det tatt steget over Sandnessjøen på tabellen. Dette betyr at det nå er kun 2 lag med 9 poeng, og eneste laget under oss er Innstranden med dårligere målforskjell(!)
 
Vi tipper, tror og håper på seier i morgen!
 
HEIA SIL!
 
Resultattips: 1-3
 
Følg kampen Live her
 
Kommentarfelt