Helgeland V&M: Ny kampsponsor
Leverandør av vedlikehold og mindre modifikasjoner på norsk sokkel
 
SIL FOTBALL - Dagen før sommerkampen på Radåsmyra mot Sortland har vi fått med oss en ny kampsponsor på laget. Helgeland V&M som driver med vedlikehold og mindre midifikasjoner på norsk sokkel, er i likhet med våre andre sponsor en partner vi er stolte av å ha med oss videre i jubileumssesongen 2014. En partner du vil se mer av også i høst-sesongen!
 
 
 
 
 
Seriekamp 3. divisjon, Radåsmyra gress
Sandnessjøen vs Sortland
Lørdag, 5. juli 2014 kl 13:00
 
 
Helgeland V&M
 
For å være en konkurransedyktig leverandør mot operatørselskaper på norsk sokkel gikk sentrale aktører på Helgeland sammen om å danne Helgeland V&M AS i 2008. Tilsammen har alliansen over 500 ansatte og en årlig omsetning på i overkant av 300 millioner kroner. Selskapet er lokalisert i Petro Næringshage i Sandnessjøen sammen med flere av våre alliansepartnere.
 
Historie
 
Verkstedindustrien har sterke tradisjoner på Helgeland. Mo i Rana og Mosjøen har lang erfaring fra landbasert prosessindustri, mens Sandnessjøen har lange tradisjoner fra leveranser mot det maritime miljø, spesielt innenfor båtbygging og slip tjenester. Sandnessjøen har siden begynnelsen av 70 tallet vært en foretrukket lokalisering av olje og gass relaterte basefunksjoner i tilknytning til leting og drift i Norskehavet nord. Flere sterke aktører er involvert, deriblant Statoils Norne (1998) og BPs Skarv med planlagt oppstart i 2012.
 
SIL Fotball ønsker Helgeland V&M velkommen med på laget i 2014-sesongen!
 
Les mer om vår nye sponsor på deres hjemmeside
Totaloversikt over våre sponsorer i 2014-sesongen
 
Kommentarfelt