Scandic Cup var meget bra!
Historiens første Scandic Cup ble godt gjennomført med ti lag

SCANDIC CUP - Selv om man satte seg et høyere mål enn hva resultatet ble av påmeldinger, ble det en meget godt gjennomført historisk turnering da årets Scandic Syv Søstre Cup startet. Lørdag 15. august hadde lokale lag fra Sandnessjøen, Mo, Herøy, Olderskog og Drevja møtt opp på Stamnes. Og for en fantastisk dag dette skulle bli!

En veldig morsom turnering

Det var få som klaget da turneringen ble sparket i gang på Stamnes i Sandnessjøen. Historiens første Scandic Syv Søstre Cup ble en god suksess, som sikkert blir fulgt opp igjen neste år. Da med enda flere "happenings" på Kulturhuset i Sandnessjøen.

Vinnerne av gutteklassen ble Sandnessjøen gutter 14 som slo Mo 2-0 i finalen. Senere var det Sandnessjøens jenter 13 som tok i mot jenter 14 fra samme klubb i finalen. Den ble like spennende som kampen i gruppespillet som endte 0-0. I finalen var det jenter 13 som trakk det lengste "strået" og vant til slutt 2-1. Det ble elleville jubel-scener fra jentene som har hatt en kjempeflott sesong!

Vi gratulerer lagene som vant og takker alle som ble med denne dagen. Se bilder under teksten.