Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM

Sandnessjøen IL
Nyheter om A-laget

Kamprapport & Før kampen
A-laget 2014 Kamprapport Spillerstall Tabell Kampkalender Terminliste Støtteapparat Statistikk
 
 
 
Avsluttet sesongen med rekord-stil
A-LAGET - For en sesong vi har vært vitne til. Først åpnet vi med 2-0 hjemme mot Mjølner, som ble historisk i og med at SIL aldri før har slått laget fra Narvik. Så reiser..
 
 
Effektive Glimt 2 vant mot SIL
A-LAGET - Det ble på ingen måte en dårlig fotballkamp da to av topplagene i HÅNO møttes i den 20. runden. Det var to spillende lag som har vist mye god fotball..
 
 
Enveiskjøring på Radåsmyra
A-LAGET - Enveiskjøring er muligens en klisjé i fotballsammenheng. Men noen ganger er selv en klisjé ganske treffende. Det var aldri noen tvil om at de tre poengene skulle..
 
 
Uavgjort og god kamp av SIL
A-LAGET - Først må vi prise Helgeland Arbeiderblad for en strålende jobb med live-sendingen i går! Det er en spennende utvikling på gang i breddefotballen på Helgeland..
 
 
Seier i siste minutt på Radåsmyra
KAMPRAPPORT - Det tok lang tid, men SIL klarte til slutt å få ballen i mål da de lørdag ettermiddag tok imot Bodø/Glimt 2 på Radåsmyra. Kampen ble preget av spillerne..
 
 
Nok en historisk seier for SIL
KAMPRAPPORT - I vår jubileumssesong kan vi nok en gang notere oss for litt historie da SIL for første gang måtte spille på Leland kunstgress i 3. divisjon, som egen..
 
 
Sjeldent hjemmetap på Stamnes Arena
KAMPRAPPORT - SILs fotballherrer gikk søndag ettermiddag på et sjeldent tap på Stamnes Arena. I en rotete og sjanserik kamp endte de hardt kjempende gjestene fra Junkeren..
 
 
Et «ubegripelig» tap mot Lofoten
KAMPRAPPORT - Lofoten er alltid sterke på hjemmebane, men denne dagen så det ut til at det meste skulle stemme for Sandnessjøen, til å begynne med. Men i det som..
 
 
Cup-exit etter tøff bortekamp mot Mo
KAMPRAPPORT - Så nær, men likevel så langt i fra. Mo var noen hakk bedre og mer effektive da de vertet opp til 1. runde i cupen mot Sandnessjøen torsdag kveld..
 
 
SIL videre til 1. runde i cupen
KAMPRAPPORT - Det hele minnet flere om Mosjø-kampen fra 1. kvalrunde, da SIL oppskriftsmessig ledet 3-0 også mot Stålkameratene til pause. Men denne gangen skulle det..
 
 
 
SIL knuste erkerivalen
A-LAGET - Det ble en velfortjent og overbevisende tremålsseier til SIL da de lørdag ettermiddag tok imot erkerivalen fra Mosjøen til årets siste kamp på Stamnes..
 
 
Seier på en middels dag
A-LAGET - SIL klarte lørdag ettermiddag ikke helt å følge opp den flotte stemningen som var på Stamnes Arena etter den offisielle åpningsfesten. Men selv på en..
 
 
For mange feil mot Mjølner
A-LAGET - Etter en mørk periode mellom 5. og 15. minutt scoret hjemmelaget tre mål. De fikk hele fire fulltreffere av like mange sjanser før dommeren blåste av til pause..
 
 
Klarte ikke tukte formlaget fra Tverlandet
KAMPRAPPORT - Det ble ikke mye jubel for de gule etter bortekampen mot Tverlandet i helga. Sandnessjøen reiste opp med et håp om å ta med seg minst ett poeng fra Tverlandet..
 
 
Bortetap etter en god start i Stålhallen
KAMPRAPPORT - Selv om det så veldig lyst ut lenge for Sandnessjøen i den beryktede Stålhallen, kom hjemmelaget sterkt tilbake og vant kampen greit 4-2 etter å ha ligget under..
 
 
Borteseier og en svært god start
KAMPRAPPORT - Når man ser på statistikken i seriesammenheng for Sandnessjøens del smakte det ekstra godt med borteseier da Sandnessjøen vant 2-1 mot..
 
 
Sandnessjøen knuste Hardhaus
KAMPRAPPORT - Det ble en mer dramatisk kamp enn hva man hadde håpet på da Sandnessjøen vertet opp til 3. runde mot Narvik-laget, Hardhaus på Stamnes..
 
 
Historisk hjemmeseier i serieåpningen
KAMPRAPPORT - SIL hadde aldri tidligere vunnet en offisiell kamp mot Mjølner da narviklaget gjestet Stamnes Arena i serieåpningen. Men statistikk er til for å brytes..
 
 
Lekestue da SIL møtte BIL
KAMPRAPPORT - Bare 10 dager før 1. runde i cupen skal spilles vertet Brønnøysund opp til treningskamp mot "storebror" Sandnessjøen på Vevelstad. Første omgang ble..
 
 
Sandnessjøen fosser videre i kvaliken
KAMPRAPPORT - Som solide "underdogs" på langoddsen satte Sandnessjøen de blå-kledde på plass allerede før 2 minutter var spilt i lørdagens NM-kvalik på Stamnes..
 
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
  Untitled Document | silfotball.no