Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
 
Untitled Document
  2 0 1 9 - s e s o n g e n      A-laget      Damelaget     Junior Herrer     Rek-laget     |     5. div HESA     6. div Salten     NM
05.06.2010 kl. 15:00
Aspmyra stadion
Tilskuere: ca. 50
 
 
Dommer: Tom Gunnar Rasmussen, Fauske
3. div HESA 2010, menn Spillerstall Tabell Kampkalender Støtteapparat  
 
Nok en storseier
 
 
Etter nedsablingen av Brønnøysund på onsdag dro SIL-guttene nordover til Aspmyra, der de skulle møte nyopprykkede Grand Bodø til dyst. Det ble en solid seier til gutta i gult, til tross for tidvis smårusk i SIL-maskineriet.
 
Det var noen smånervøse førsteminutter som utspilte seg i Bodø. En del personlige feil i forsvar kunne servert Grand opp i ledelsen, men heldigvis slapp SIL unna med skrekken. I stedet kunne vi gå opp i en tidlig ledelse.
 
Førstemålet kom etter ca. 15 minutters spill. En bakromspasning fra Mats Olsen sendte Mathias Almendingen alene med keeperen. Almendingen klarte å runde målmannen og kunne enkelt sette SIL i ledelsen.
 
Like etterpå ropte Grand/Bodø på straffe og rødt kort etter at Lars Ottestad var uheldig og felte en Grand-angriper som bakerste mann i nærheten av 16-meteren. Dommeren derimot dømte et frispark som resulterte til ingenting og delte heller ikke ut kort for forseelsen.
 
Etter ca. 25 minutter doblet SIL ledelsen. Keeper Tom Wennberg kunne notere seg med en sjelden assist etter å ha sendt en lang pasning til venstrekant Thor Aage Evensen, som dro av noen motspillere på kanten og hamret ballen opp i nettaket fra skrått hold. En god prestasjon av den unge angriperen.
 
Det stod 2-0 til pause, og vi kan prise oss lykkelige for at vi holdte nullen, samtidig som vi kunne ha puttet noen ekstra mål. Mathias Almendingen hadde blant annet to gode muligheter foran kassen, men ble hindret ved begge anledninger.
 
Vi gikk til pause med en tomålsledelse, men vi var allikevel ikke helt fornøyd med egen innsats, i hvert fall bakover på banen. Vi ble enige om å gå ut i andreomgang og ta tak i kampen, og fra da av ble det straks mye bedre. Jeg kunne nevnt mange målsjanser og flotte kombinasjoner, men jeg velger å gjøre dette referatet kort og leservennlig.
 
Tredjemålet kommer etter et fint samspill mellom Almendingen og Evensen, etter noen dribleserier inne i feltet av Evensen er en Grand-spiller uheldig og spiller Almendingen fri på åpent mål.
 
Grands mål kom etter at SIL rotet bort et innkast høyt på banen, dette utvikler seg til en kontring mot SIL-forsvaret der Kim Wennberg er mutters alene. Den raske Grand-spissen klarte å lure seg forbi Wennberg og satte ballen i mål alene mot Tom Wennberg.
 
Fjerdemålet kom etter en heading av undertegnede som følge av en perfekt slått corner av Mats Olsen. Dermed kunne jeg notere meg for mitt første HESA-mål i karrieren og en fin måte å markere mitt ”comeback” i SIL-trøyen.
 
Vegard Theting satte inn kampens siste mål etter noen fine kombinasjoner med sin bror Stian. Pasningene gikk for fort for de nyopprykkede og Vegard endte opp alene med keeper og plasserte ballen trygt i mål.
 
Det endte 5-1, et resultat som vi skal se oss godt fornøyd med. Med litt uflaks kunne vi ha gått på en smell her, i hvert fall basert på hvordan vi framstod i førsteomgangen. Men etter hvert hever vi oss og viser tidvis god fotball som gjør at vi kan dra i land en fortjent borteseier.
 
Vi vil også takke våre flotte supportere som tok turen nordover sammen med oss, det betyr mye for hele laget!
 
Laget
1
Tom Wennberg
21
Mats Krokstrand
20
Lars Ottestad
23
Marius Johansen
8
Marius Kirkhus (c)
17
Ole Richter Jonsen (58)
3
Mats Olav Olsen
6
Stian Theting
7
Thor Aage Evensen (79)
19
Vegard Theting
9
Mathias Almendingen (73)
Benken
10
Martin Abelsen (58)
11
Espen Kristiansen (73)
16
Jonas Iversen (79)
18
Remi Djuplasti
Hendelser
(8)
Mathias Almendingen
(41)
Thor Aage Evensen
(49)
Mathias Almendingen
(52)
Simen Pedersen
(56)
Mats Krokstrand
(73)
Vegard Theting
Tidligere møter
Untitled Document | silfotball.no
25.09.2010
(H)
1-1
05.06.2010
(B)
5-1
 
 
Kommentarfelt
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no