Tilskuere: -

Dommer: Tor Anders Johansen, Mosjøen
3. div HESA 2010, menn Spillerstall Tabell Kampkalender Støtteapparat

André Aleksandersen senket erkerivalen

Det var en kamp hvor Brønnøysund skulle vise seg å være det laget som startet best. Bjørn Terje Jensen fortalte SIL Fotball.no at SIL var heldige som gikk till pause med 1-1. André ble matchvinner 8 minutter før slutt. Dermed vant SIL for første gang på over 10 år borte mot BIL.

Det ble en hard kamp for seieren på ”asfalten” i Brønnøysund mot et aggressivt BIL som kjørte på for fullt! Men etter 90 spilte minutter var det SIL som kunne dra hjem med tre poeng i sekken.

Oppladningen til kampen var ikke optimal. Det ble litt knapp med tid i fra vi ankom Brønnøysund til kampen begynte, og oppvarmingen led litt av det. Kanskje det kan forklare vår svake åpning på kampen.

Det var fullt kjør i fra dommeren blåste i gang kampen, og BIL var det friskeste laget i førsteomgangen. Etter cirka 15 minutter får de et mål annullert og hadde ellers mange halvsjanser. I det 26.minutt får de derimot hull på byllen. Deres høyrekant drar seg innover, tar en frekk vending og fyrer av et skudd plassert nede i motsatt hjørne.

Etter dette prøvde vi å komme oss oppover i banen, men BIL kjempet som gale og vi klarte ikke å skape noen farligheter. Rett før pause får vi frispark fra ca. 20-meters hold. Stian Theting og Thor Aage Evensen stiller seg opp for å ta frisparket. Stian dytter ballen lurt til side slik at Thor får enklere forhold å skyte i. Ballen går forbi muren, men keeperen får en hånd på den, heldigvis går den i stanga og inn.

Om ikke veldig fortjent så var det utrolig deilig å kunne gå til pause med 1-1. Utligningen gjorde at vi kunne starte andreomgangen med en oppløftende følelse.

Og vi tok tak i omgangen fra start. Nesten med en gang dommeren hadde blåst i gang omgangen fr Martin Abelsen en god mulighet til å gi oss ledelsen, men BILs keeper klarte utrolig nok å redde Martins avslutning fra kloss hold.

Midtveis fyrer Stian Theting av et skudd fra 16-meter. Dessverre sklir den av foten i skuddøyeblikket og går like utenfor krysset.

Kampen preges av mange harde dueller og ikke så mange sjanser. Men i det 82.minutt ruller vi i gang et praktangrep som resulterte i 2-1 scoringen. Espen Øhlen, som nettopp ble byttet inn, fikk ballen på venstresida. Her setter han fart og parkerer BILs høyreback og slår inn en hard markkryper som når Andre Aleksandersen og kan enkelt sette inn 2-1.

Her i fra prøver vi å ri inn ledelsen til dommeren blåser av kampen, men BIL rekker å få en siste mulighet til å få 2-2. Men ballen ville ikke inn i nettet og rullet like til side for mål.

Etter BILs siste mulighet blåser dommeren av kampen, og vi kunne feire vår første trepoenger borte mot Brønnøysund dette årtusenet.

Neste kamp er hjemme mot Glimt2 søndag på Stamnes Arena. Det forventes å bli en hard batalje for poengene, spesielt siden det blir vår tredje kamp på åtte dager. Men vi skal sørge for å være uthvilte og klar til kamp, så håper vi at mange tar turen til Stamnes for å få med seg toppoppgjøret!