Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
 
Untitled Document
  2 0 1 9 - s e s o n g e n      A-laget      Damelaget     Junior Herrer     Rek-laget     |     5. div HESA     6. div Salten     NM
18.09.2010 kl. 15:00
Kippermoen gress
Tilskuere: ca 150
 
 
Dommer: Kjell Brækkan, Bodø
3. div HESA 2010, menn Spillerstall Tabell Kampkalender Støtteapparat  
 
Skrekkresultat i bortekamp
 
 
Egentlig burde denne kampen blitt forbigått i stillhet, for dette utviklet seg etter hvert til en forestilling som alle med hjerte i SIL helst bør glemme raskest mulig. Utover i andre omgang ble SIL regelrett ydmyket av Mosjøen. Kampen var jevn og spennende i omtrent en time før det raknet totalt for SIL.
 
Åpningen av kampen bar et slags bud om hva som skulle komme senere, for allerede før klokka hadde passert ett minutt driblet Mosjøens Andreas Skog alt og alle inne i SILs 16-meter får han satte ballen kontant i mål bak Kristoffer Ingebrigtsen. Like etter rundet Martin Abelsen Mosjøens keeper, men fikk litt dårlig vinkel og satte avslutningen i stolpen. Mats Olsen og Vegard Theting hadde hvert sitt gode langskudd da det var spilt omtrent et kvarter, men uten tellende resultat. I denne perioden var SIL klart det førende laget.
 
Selv om SIL førte kampen var det Mosjøen som nærmest ut av ingenting fikk gå opp til 2-0 etter 24 minutter. Et angrepsforsøk fra Mosjøen så avverget ut helt til ballen plutselig havnet i beina til Erik Høgset som fikk en enkel jobb med å doble hjemmelagets ledelse. Nå fulgte en god periode for hjemmelaget og keepervikar Kristoffer Ingebrigtsen hadde flere gode redninger som hjalp til med å holde SIL inne i kampen.
 
Ti minutter før pause fikk SIL reduseringen da Mats Olsen på vakkert vis skrudde et frispark fra 20 meter over muren og i venstre kryss bak en sjanseløs keeper. Like før pausen hadde Thor Aage Evensen en brukbar mulighet til å utligne etter godt angrepsspill og et innlegg fra Marius Kirkhus, men en forsvarsspiller fikk kastet seg foran avslutningen slik at det ikke ble mer enn en corner til SIL. Dermed gikk lagene til pause med Mosjøen i føringen.
 
Etter pause var det Mosjøen som skapte de første målsjansene og nærmest mål var de da en heading gikk like over målet etter en corner. Likevel var det SIL som skulle få omgangens første scoring etter at Thor Aage Evensen fikk straffe etter 57 minutter. Straffen satte Stian Theting sikkert i mål.
 
I minuttene før og etter utligningen virket det som om SIL hadde fått opp intensiteten og at de var i ferd med å ta over kampen. Det så ut som spillerne hadde en helt annen innstilling enn i første omgang. Men lufta gikk fullstendig ut av SIL-ballongen etter at Mosjøen ble servert en ny scoring etter 63 minutter. Keeper Kristoffer Ingebrigtsen valgte å slå en kort pasning til Anel Vujicic på en 5-meter, men Vujicic ble hardt presset av en av Mosjøens angrepsspillere og han fikk bare dyttet ballen videre ut til venstreback Mats Krokstrand som var feilvendt med en mann i ryggen. Krokstrand forsøkte å slå ballen tilbake til Vujicic, men i stedet gikk den rett til Erik Høgset som enkelt satte sitt andre mål for dagen.
 
Etter dette var det ingenting som fungerte for SIL. Pasningene satt ikke, duellene ble tapt og SIL hang ikke sammen i det hele tatt verken offensivt eller defensivt. Mosjøen fikk dermed en svært enkel jobb med å nedsable SIL i den siste halvtimen. Målene nærmest rant inn. Da Vegard Theting satte inn 6-3 etter et innlegg fra Martin Abelsen etter 87 minutter kunne det ikke regnes som annet enn et trøstemål. Ydmykingen ble total da Mosjøen tre minutter på overtid satte ballen i mål til 7-3.
 
Laget (4-3-1-2)
12
Kristoffer Ingebrigtsen
8
Marius Kirkhus
20
Lars Ottestad
2
Anel Vujicic
21
Mats Krokstrand (76)
15
Mohammed Joof (69)
6
Stian Theting
3
Mats Olav Olsen (c) (76)
19
Vegard Theting
10
Martin Abelsen
7
Thor Aage Evensen
Benken
4
Kim Wennberg
5
Fredrik Kristiansen
9
Mathias Almendingen (76)
11
Espen Kristiansen
17
Ole Richter Jonsen
18
Leif Henning Grønli (69)
22
Asgeir Salamonsen (76)
25
Tage Halseth
Hendelser
(1)
Andreas Skog
(23)
Erik Høgset
(35)
Mats Olav Olsen
(57)
Stian Theting (str)
(62)
Erik Høgset
(68)
Selvmål
(75)
Erik Høgset
(81)
Mats Åkvik
(85)
Vegard Theting
(90)
Ukjent
Tidligere møter
Untitled Document | silfotball.no
29.09.2012 (B) 4-3
21.06.2012 (H) 2-2
09.04.2012 (H) 1-0 (NM)
03.08.2011 (H) 2-3
16.04.2011 (B) 1-1
Se fullstendig motstanderoversikt
 
 
Vi minner nok en gang om at neste hjemmekamp er sesongens siste hjemmekamp mot Grand Bodø. Da håper vi publikum møter opp i hopetall for å se SIL reise kjærringa etter den begredelige kampen i Mosjøen og for å feire årets strålende sesong sammen med SIL-gutta. Tar SIL poeng i denne kampen har de gått gjennom hele sesongen uten å tape på hjemmebane. Kampen går på Stamnes Arena lørdag 25. september klokken 15:00.
 
Kommentarfelt
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no