Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
 
Untitled Document
  2 0 1 9 - s e s o n g e n      A-laget      Damelaget     Junior Herrer     Rek-laget     |     5. div HESA     6. div Salten     NM
25.09.2010 kl. 15:00
Stamnes kunstgress
Tilskuere: ca 100
 
 
Dommer: Tor Anders Johansen, Mosjøen
3. div HESA 2010, menn Spillerstall Tabell Kampkalender Støtteapparat  
 
Skuffende sesongavslutning
 
 
Både spillere, trenere, støtteapparat og publikum dro skuffet hjem fra Stamnes Arena etter en svak forestilling som endte 1-1 mellom SIL og Grand Bodø. Dermed kan tredjeplassen ryke, men hjemmestatistikken holdt.
 
Åpningen på kampen var lovende for hjemmelaget, for allerede i kampens andre spilleminutt var Glenn Andre Pedersen nær ved å få en stor målsjanse etter dårlig forsvarsspill fra bortelaget. Men ballen endte hos keeper.
 
Gjennom hele omgangen virket det som SIL hadde total kontroll på kampen, men uten at spillet satt helt og uten at de kom til de helt store sjansene. Bortelaget slapp de derimot knapt innenfor 16-meteren i hele omgangen. Glenn Andre Pedersen hadde et langskudd fra 30 meter som gikk like over målet etter 13 minutter, men hjemmepublikummet måtte vente helt til kampens 26. minutt for å få en virkelig stor sjanse. Da var det Vegard Theting som fikk satt hodet på en corner og headet ballen mot mål. Der traff den en forsvarsspiller som sto på streken og etter noen tilløp til panikk i grandforsvaret ble ballen klarert. Etter en drøy halvtime måtte Anel Vujicic forlate banen med en skade.
 
De siste ti minuttene av omgangen skapte SIL flere store sjanser og Glenn Andre Pedersen var i hovedrollen hver gang. Først fikk han en stor sjanse da Asgeir Salamonsen trillet et frispark til Pedersen som sto umarkert på 15 meter og satte skuddet like over målet. Like etter var Glenn Andre Pedersen veldig nær å komme alene med keeper, men ble stoppet av en forsvarsspiller i siste liten. Etter 38 minutter spilte Vegard Theting ballen gjennom forsvaret til Glenn Andre Pedersen nok en gang og denne gangen fikk han ballen med seg bak forsvaret og fikk lurt ballen i bortre hjørne bak keeper. Dermed gikk SIL i garderoben med ettmålsledelse etter en heller laber forestilling.
 
I pausen ble det delt ut diplomer til Per Harald Zahl og Stein Inge Ludviksen som delte seieren i silfotball.no sin egen tippekonkurranse ”Tippekongen”. I tillegg ble årets siste SIL-skjerf auksjonert bort under kampen og prisen endte til slutt opp på kr. 300,-
 
Alle ventet at andreomgangen skulle bli bedre enn den første fra hjemmelaget, men etter pause gikk det fra vondt til verre da Didrik Berg-Hansen etter 47 minutter kom fullstendig alene med ballen på SILs banehalvdel. Keeper Kristoffer Ingebrigtsen kom ut på 20 meter, men Berg-Hansen lobbet ballen over han og i mål til utligning.
 
Fem minutter senere kunne Glenn Andre Pedersen sendt hjemmelaget tilbake i ledelsen da han etter pasning fra Vegard Theting fintet vekk en forsvarsspiller før han skjøt mot bortre stolpe. Men skuddet gikk like utenfor.
 
Så fulgte en lang periode der absolutt ingenting stemte for hjemmelaget. Pasningene satt ikke, løpene var ikke der og omtrent alle dueller og alle andreballer ble vunnet av Grand Bodø. Flere ganger kom Grand til store målsjanser og SIL var etter hvert heldige som slapp unna uten flere baklengsmål.
 
I sluttminuttene var SIL flere ganger nære på å skape store sjanser på corner og frispark, men dette var dagen da absolutt ingenting gikk hjemmelagets vei. Det endre til slutt med et svært skuffende uavgjort resultat. Likevel er det ikke til å komme bort fra at SIL har en meget sterk statistikk på hjemmebane i år med sju seiere, fire uavgjorte og ingen tap. Dermed ble faktisk SIL det eneste laget som gikk gjennom hele sesongen uten å tape på hjemmebane.
 
Laget
12
Kristoffer Ingebrigtsen
8
Marius Kirkhus (c)
2
Anel Vujicic (33)
7
Thor Aage Evensen
22
Asgeir Salamonsen
6
Stian Theting
17
Ole Richter Jonsen
24
Glenn André Pedersen
15
Mohammed Joof
19
Vegard Theting
9
Mathias Almendingen (70)
Benken
3
Mats Olav Olsen
4
Kim Wennberg
11
Espen Kristiansen (33)
13
Joakim Mikalsen
16
Espen Øhlen
23
Marius Johansen
25
Tage Halseth (70)
Hendelser
(38)
Glenn André Pedersen
(47)
Didrik Berg-Hanssen
(78)
Thor Aage Evensen
Tidligere møter
Untitled Document | silfotball.no
25.09.2010
(H)
1-1
05.06.2010
(B)
5-1
 
Asgeir Salamonsen som spilte hele kampen på venstre back ble i sluttminuttene kåret til kampens SIL-spiller av en lokal jury.
Tor Kenneth Rostad
Styremedlem / Redaksjon
 
Kommentarfelt
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no