Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
Ranheim stanget SIL ut av cupen
Det ble styggere enn forventet da OBOS-laget kom på besøk onsdag
 
A-LAGET - Det gikk fra sommer til vinter i gårsdagens cupkamp på Stamnes. Mange skulle nok tro SIL hadde være med på sin side, da Ranheim fra 2 divisjoner over kom på besøk. Men selv om det var SIL som åpnet friskest tok det bare ti minutter før første feil var gjort. Bortelaget viste ingen nåde og straffet SIL gang på gang, faktisk helt til det sto 0-13!
 
 
 
 
 
NM 1. runde, Stamnes kunstgress
Sandnessjøen 0-13 Ranheim
Onsdag, 22. april 2015 kl 19:00
 
 
Særdeles misfornøyd
 
«Jeg er særdeles misfornøyd med den totale prestasjonen vår, med resultatet og med at vi var så uheldige med været. Med en prestasjon i nærheten av vårt beste hadde vi ikke tapt med mer enn 5-6 mål i går. Det er veldig skuffende at vi ikke klarer å få ut vårt beste i en slik kamp. Det er mitt ansvar! Vi møter et veldig bra lag i norsk målestokk, som i tillegg spiller i nærheten av i sitt beste nivå i går. De er også veldig effektive.»
 
«Skulle jeg dra ut noe positivt rundt kampen er det deler av vårt spill i perioder av 1.omgang, der vi tørr å spille når forholdene ligger til rette for det. Dette resulterer blant annet i at vi får kampens første store sjanse, og kan ta ledelsen bare etter få minutter. I denne situasjonen kan det også bli rødt kort til Ranheim stopper og straffe til oss. Vi blir samtidig straffet knallhard fordi vi «tørr for mye», og den individuelle risikovurderingen og den offensive orienteringen i vårt bakre ledd er fraværende noen ganger. Når valgene blir feil blir vi knallhardt straffet mot de beste lagene. Likevel mener jeg vi trene denne «individuelle forståelsen», slik at vi blir enda bedre til å ta individuelle og kloke avgjørelser, i stedet for bare å feie ballen vekk hver gang. Her ligger læringen. 4 av 5 mål mot i 1.omgang, alle utenom corneren som heades i mål, mener jeg vi bør unngå. Dette er gavepakker. For å oppsummere 2.omgang kort, blir dette til bare en håpløs sorti og kan vel til slutt best beskrives som at vi tok en «Northug I NM-manøver».
 
«Det mest positive med denne kampen er imidlertid det flotte arrangementet som alle bidro til å lage på Stamnes Arena. Det var også et bra publikum som ga sitt for at vi skulle gjøre det best mulig. Det er bare å beklage at vi ikke leverte opp mot vårt beste»
 
«Når står Medkila for tur kommende søndag. Til da må vi restituere og nullstille, og forberede oss godt. Jeg lover et revansjesugent og heltent SIL-lag som vil gå på banen for å score mange mål. Heia SIL!:)», sier Stian Theting til silfotball.no
 
De andre HÅNO-lagene i 1. runde
 
Mo - Tromsø 1-2
Sortland - Tromsdalen 2-3
 
HEIA SIL!
 
Se alle kampene i 1. runde
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no