Seier over Bossmo

av admin
Skrevet: Sist oppdatert

YTTEREN KUNSTGRESS – SILs unge A-lag tok turen til Mo i Rana onsdag, nærmere bestemt Ytteren. Hvor Bossmo/Ytteren ventet våre gutter. Dagens kamp ble spilt i solskinnet på Mo. Litt tørt kunstgress, men ellers fine forhold for en god fotballkamp. SIL vant fortjent etter en ok 1.omgang og en betraktelig bedre 2.omgang. SIL tok med seg de 3 poengene hjem til Sandnessjøen.

1.omgang

God start, får en tidlig scoring ved Maekele Yosef. Etter scoringen faller det. Trykket fremme opprettholdes ikke. Har flere flotte angrep omgangen gjennom, men også en del rusk. Bossmo er ikke helt ufarlige og skaper noen sjanser. Noen flotte redninger, både av forsvaret og keeper hindrer flere baklengs for SIL. Bossmo utligner, og SIL blir måpende. Løpende litt på siden. SIL sliter bakover i en litt mindre bra periode. Vi taper de fleste duellene og får ikke helt til å holde på ballen. Men som sagt skaper vi en del trøbbel i angrep, og har vært flinke til å skape fra begge sidene. Burde ha ledet mer enn 1-2, men samtidig heldige som ikke slipper inn flere. Helt ved omgangens slutt, vinner Jesper Westin straffe. Denne ekspederes i mål ved spiss Erik Theodor Andreassen.

Generelt sett en svak omgang, preget av en periode hvor ting ikke helt satt. OK-. Misbrukt noen sjanser, ikke helt lykkes. Plages med bakrommet, det er der, men får ikke utnyttet dette.

2. omgang

Bedre rytme i 2.omgang, presset og trykket er høyere som resulterer i flere ballvinninger høyt i banen. Kantspillerne konstante uromoment i 2.omgang. Bedre samspill på begge sidene, tross dette var noe av det bedre i 1.omgang. Spillet og balltempoet betraktelig bedre. Maekele legger på med sin andre scoring og 3-1, før Erik Theodor sender Henrik Solheim gjennom. Han setter den i mål, og vi er oppe i 4-1. (1-4 hvis det skal være helt korrekt). Spillet har løftet seg betraktelig i 2.omgang, har noen sjanser som bør omsettes til mål. Men trykket har økt, pressspillet har tatt seg opp, blitt mer effektive også. Flere veldig flotte angrep, og vi viser et stort offensivt arsenal, og mer defensiv råskap. En ok gjennomført kamp.

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7977242

Neste kamp for A-laget er 19. juni mot Bodø/Glimt 3.