Den nye sportssjefen

av admin

Foto: Tone Breistrand, hblad.no

SANDNESSJØEN – Bjørn Terje Jenssen legger ikke skjul på at han har store sko å fylle etter Stian Theting, som tidligere i år gikk til Bodø/Glimt.

Mandag morgen annonserte SIL fotball i en pressemelding at Jenssen er ansatt som leder.

– Dette er kjempespennende. Jeg har trødd i fotballsko siden jeg var kjempeliten, så det å få jobbe med fotball er det ultimate, sier Jenssen.

Store sko
Jenssen tar over rollen etter Stian Theting, som har jobbet i SIL i mange år.

– Det å hoppe etter Wirkola får en ny betydning for meg nå. Stian har gjort en fantastisk jobb, og det er klart at det er store sko å fylle.

Han sier at Thetings gode jobb kanskje gjør det litt lettere å ta over, i og med at han kan jobbe ut ifra rammer, føringer og systemer som allerede ligger på plass.

– Jeg var A-lagstrener i 2009, året før Stian kom tilbake. Derfor vet jeg hvor langt nede klubben var da i forhold til sponsormidler, det organisatoriske og egentlig alt rundt klubben. Det har vært fantastisk å se utviklingen i løpet av disse tolv årene.

Fremover
Etter å ha gjort seg ferdig i jobben han har, blir Jenssens første prioritet å sette seg inn i systemene og det organisatoriske i SIL.

– Den første tiden tenker jeg fokuset blir å komme på plass og få oversikt. Ellers er det en del cuper og sånt som skal opp å gå i løpet av høsten og vinteren, sier han.

– Styret i SIL ser frem til samarbeidet med Bjørn Terje, og ønsker han masse lykke til med nye utfordringer sammen med oss, står det i pressemeldingen fra SIL.

Les hele saken i Helgelands Blad.