G13 sikret seriemesterskapet mot Rana

G13 sikret seriemesterskapet mot Rana

MO I RANA – Sandnessjøen G13 ble mandag kveld seriemester på Helgeland etter 4-1 seier borte mot Rana på Sagbakken stadion etter scoringer fra Håvard Larsen, Edin K Amundsen og Daniel Wang (2).

To serierunder før slutt er det klart at de er Helgelands beste lag i 13 årsklassen. Sil har så langt vunnet samtlige seriekamper i år i den øverste divisjonen på Helgeland for 13 åringer.

Laget er dermed allerede klare for kretsfinale i slutten av oktober, der man møter vinneren av 1.divisjon i Salten for å kåre «det beste laget» i Nordland for 13 åringer. Der venter Junkeren som representant for Salten, et lag som også er ubeseiret så langt i seriespillet.

Tirsdag 4. oktober kan du se Sil G13 på Stamnes Arena i deres siste hjemmekamp for sesongen når serietoer Bossmo&ytteren kommer til Sandnessjøen med avspark kl 1900.

To gode lag som garantert vil sørge for fin underholdning på Stamnes Arena. Oppfordrer folk til å komme på kamp for å se de to lagenes unge talenter i aksjon.

Vi gratulerer SIL gutter 13 med seriemesterskapet og ser frem til kretsfinale i oktober.

HEIA SIL!

Se tabeller for vår og høst for 1.divisjon G13 på Helgeland her: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=199126

ANNONSE

Sandnessjøen IL Fotball @ 2023