Målløst i regnværet

Målløst i regnværet

Forsiden / Nyheter

STAMNES ARENA – Det ble ingen mål i årets siste seriekamp for verken Sandnessjøen eller Mosjøen. En spennende kamp som bølget mye frem og tilbake. En annullering ble det også tidlig i kampen.

Foto: Verken Håkon Stenersen (h) eller Iver Leirvik (v) maktet å score i høstværet. Per Vikan

Stamnes Arena, 4. div A-laget
SANDNESSJØEN – MOSJØEN 0-0
Lørdag 8. oktober kl. 15:00

Mange sjanser og god fotball

Selv om det var bortelaget som nok var nærmere seier i dagens kamp, var ikke hjemmelaget helt ufarlig på sine sjanser. SIL var nære på ved et par anledninger, kanskje spesielt siste sjanse i kampen av Noah Holmvik Danielsen var størst.

Martin Dimov som spilte en meget god kamp for hjemmelaget var sentral igjennom store deler av hele kampen, chippet ballen over keeper på bakerste hvor Noah ventet. I det han skulle tuppe ballen i nettet ble den blokkert av en MIL-forsvarer.

Tidlig annullering

Allerede rundt halvtimen var MIL farlig frempå og kun en offside-plassert Sindre Ånes, var grunnen til at headingen i mål ble annullert. Her var det mange som trodde bortelaget hadde tatt ledelsen fra tribunen.

En godkjent sesong

Alt i alt er det en godkjent sesong utført av et meget ungt SIL-lag. Med flere juniorer på laget også i dag (Mosjøen med ingen), må man kunne si seg godt fornøyd med 4. plassen.

Kanskje blir det enda bedre neste år?

MIL møter Skånland

Etter at 4. divisjon i Hålogaland ble avgjort idag, ble det kjent at nettopp Skånland som ble seriemester her – blir MILs motstander i opprykkskampen til 3. divisjon.

Skånland som lå på 1. plass før runden, møtte Landsås som lå som nummer to, bare poenget bak. Landsås ledet kampen 2-1 helt til tilleggsminuttene ble lagt til. 2-2 kom på straffespark, og dermed vinner Skånland serien.

I og med at denne kampen endte uavgjort kunne 3. plasserte Medkila stukket av med seriemesterskapet her, med seier borte mot Lofoten. Men her endte det med 2-0-tap for laget fra Harstad.

Kvalik-kampene spilles henholdsvis 22. og 29. oktober.

Vi ønsker MIL lykke til!

HEIA SIL!

ANNONSE

Sandnessjøen IL Fotball @ 2023