NM: Her er trekningen for kvart- og semifinaler

NM: Her er trekningen for kvart- og semifinaler

NFF – 12. mars spilles 4. runde NM menn for 2022 (med unntak av Ranheim – Bodø/Glimt en uke tidligere). En uke senere er det kvartfinaler, mens semifinalene går av stabelen 26. april før finalen 20. mai.

Siden kvartfinalen spilles kort tid etter 4. runde og for å gi klubbene større forutsigbarhet og bedre mulighet til å planlegge, ble trekningen av kvartfinalene gjort i en NFF TV-sending torsdag. Her ble også semifinalene bli trukket. Se sendingen i opptak nederst i saken.

Kvartfinalene spilles slik:

Ranheim/Bodø/Glimt – Viking/Rosenborg
Start/Tromsø – Sogndal/Lillestrøm
Skeid/Molde – Stabæk/Bryne
Brann/Haugesund – Sandefjord/Odd

I utgangspunktet spiller førstnevnte lag hjemmekamp, men i kamper der det er divisjonsforskjell mellom lagene er det lavest rangerte lag som spiller hjemme. Eksempel: Dersom Tromsø slår Start får de hjemmekamp hvis Lillestrøm blir motstander og bortekamp hvis Sogndal blir motstander. Rangeringen gjelder for 2022-sesongen.

Semiene ble trukket slik: 

Kvartfinale 2 – Kvartfinale 1
Kvartfinale 3 – Kvartfinale 4

I 2023 vil det bli gjennomført to norgesmesterskap for menn. NM 2022 sluttføres altså på våren grunnet et etterslep fra tiden under pandemien, i tillegg et komplett NM 2023 med sju runder og finale 10. desember.

Slik spilles 4. runde

5. mars:

Ranheim – Bodø/Glimt klokken 17.00

12. mars: 

Skeid – Molde klokken 15.00
Stabæk – Bryne klokken 15.00
Sandefjord – Odd klokken 17.00
Start – Tromsø klokken 17.00
Brann – Haugesund klokken 17.00
Sogndal – Lillestrøm klokken 17.00
Viking – Rosenborg klokken 20.15

NFF – 12. mars spilles 4. runde NM menn for 2022 (med unntak av Ranheim – Bodø/Glimt en uke tidligere). En uke senere er det kvartfinaler, mens semifinalene går av stabelen 26. april før finalen 20. mai.

Siden kvartfinalen spilles kort tid etter 4. runde og for å gi klubbene større forutsigbarhet og bedre mulighet til å planlegge, ble trekningen av kvartfinalene gjort i en NFF TV-sending torsdag. Her ble også semifinalene bli trukket. Se sendingen i opptak nederst i saken.

Kvartfinalene spilles slik:

Ranheim/Bodø/Glimt – Viking/Rosenborg
Start/Tromsø – Sogndal/Lillestrøm
Skeid/Molde – Stabæk/Bryne
Brann/Haugesund – Sandefjord/Odd

I utgangspunktet spiller førstnevnte lag hjemmekamp, men i kamper der det er divisjonsforskjell mellom lagene er det lavest rangerte lag som spiller hjemme. Eksempel: Dersom Tromsø slår Start får de hjemmekamp hvis Lillestrøm blir motstander og bortekamp hvis Sogndal blir motstander. Rangeringen gjelder for 2022-sesongen.

Semiene ble trukket slik: 

Kvartfinale 2 – Kvartfinale 1
Kvartfinale 3 – Kvartfinale 4

I 2023 vil det bli gjennomført to norgesmesterskap for menn. NM 2022 sluttføres altså på våren grunnet et etterslep fra tiden under pandemien, i tillegg et komplett NM 2023 med sju runder og finale 10. desember.

Slik spilles 4. runde

5. mars:

Ranheim – Bodø/Glimt klokken 17.00

12. mars: 

Skeid – Molde klokken 15.00
Stabæk – Bryne klokken 15.00
Sandefjord – Odd klokken 17.00
Start – Tromsø klokken 17.00
Brann – Haugesund klokken 17.00
Sogndal – Lillestrøm klokken 17.00
Viking – Rosenborg klokken 20.15

ANNONSE

sandnessjoen

E-post: bt@silfotball.no     Telefon: 90 61 74 15     Kontakt oss

Besøksadresse: Prestmarkveien 67, 8800 Sandnessjøen
Postadresse: Prestmarkveien 67, 8800 Sandnessjøen