Fotballskole for de minste

Fotballskole for de minste

Tine Fotballskole arrangeres siste uken i juni

Tine Fotballskole arrangeres siste uken i juni

Forsiden / Nyheter

TINE FOTBALLSKOLE – Da er det tid for fotballskole igjen og den 26. i rekken. Fotballskolen som landslangsspillerne hyller arrangeres siste uken i juni – Endelig er Tine Fotballskole tilbake!

Fra 26. til 30. juni blir det gøy for de minste fra 7 til 12 år på Stamnes Arena. Tine Fotballskole har utmerket seg som en av de aller beste arrangementene for barna og nå som sommeren nærmer seg er det igjen tid for påmelding til “årets happening” for de minste.

Det gode arbeidet TINE Fotballskole gjør for å få med flere jenter i fotballen har også gitt resultater, og nå er 34 % av deltakerne på landets fotballskoler jenter, en økning fra i fjor. Den høye jenteandelen gjenspeiler også årets vinnere. Blant annet hadde Nordre Land IL hele 44 prosent jentedeltakelse.

400 klubber har lagt ned en strålende innsats, og sammen med fotballforeldre og fotballkretsene i hele landet har TINE og NFF kåret den beste fotballskolen i hver av de 18 fotballkretsene i Norge.

I fjor feiret TINE Fotballskole 25-årsjubileum, og siden oppstarten har TINE og NFF arrangert fotballskolen for over 1,5 millioner barn i hele Norge. Det enorme engasjement fortsatte i 2022 og fotballgleden har stått høyt i kurs blant de 70 000 barna som deltok i fjor.

Påmeldingen starter i morgen 12. mai og prisen for hele uken er 1000 kroner pr barn.

Det vil bli servert frukt og drikke fra Tine under arrangementet. Siste dagen mottar alle påmeldte en overraskelse.

TINE FOTBALLSKOLE – Da er det tid for fotballskole igjen og den 26. i rekken. Fotballskolen som landslangsspillerne hyller arrangeres siste uken i juni – Endelig er Tine Fotballskole tilbake!

Fra 26. til 30. juni blir det gøy for de minste fra 7 til 12 år på Stamnes Arena. Tine Fotballskole har utmerket seg som en av de aller beste arrangementene for barna og nå som sommeren nærmer seg er det igjen tid for påmelding til “årets happening” for de minste.

Det gode arbeidet TINE Fotballskole gjør for å få med flere jenter i fotballen har også gitt resultater, og nå er 34 % av deltakerne på landets fotballskoler jenter, en økning fra i fjor. Den høye jenteandelen gjenspeiler også årets vinnere. Blant annet hadde Nordre Land IL hele 44 prosent jentedeltakelse.

400 klubber har lagt ned en strålende innsats, og sammen med fotballforeldre og fotballkretsene i hele landet har TINE og NFF kåret den beste fotballskolen i hver av de 18 fotballkretsene i Norge.

I fjor feiret TINE Fotballskole 25-årsjubileum, og siden oppstarten har TINE og NFF arrangert fotballskolen for over 1,5 millioner barn i hele Norge. Det enorme engasjement fortsatte i 2022 og fotballgleden har stått høyt i kurs blant de 70 000 barna som deltok i fjor.

Påmeldingen starter i morgen 12. mai og prisen for hele uken er 1000 kroner pr barn.

Det vil bli servert frukt og drikke fra Tine under arrangementet. Siste dagen mottar alle påmeldte en overraskelse.

ANNONSE

sandnessjoen

E-post: bt@silfotball.no     Telefon: 90 61 74 15     Kontakt oss

Besøksadresse: Prestmarkveien 67, 8800 Sandnessjøen
Postadresse: Prestmarkveien 67, 8800 Sandnessjøen