SIL med sin andre strake seier

SIL med sin andre strake seier

Sandnessjøen - Rana 2 2-0 (1-0)

Sandnessjøen - Rana 2 2-0 (1-0)

Forsiden / Nyheter

STAMNES ARENA – Søndag var Rana 2 på besøk, og selv om været ikke var som “lovet” ble alle poengene igjen i Sandnessjøen.

Kampen åpnet tett og jevn, men etter hvert tok SIL mer og mer over styringen. Etter 27 minutter slapp de oppmøtte vente noe mer – 1-0 var vakkert å se på. Kaptein Daniel Anfindsen sender Jesper Westin alene igjennom med keeper, og med litt sprett i ballen vippes den over keeper og i mål.

Resultatet står seg til pause og fortjent 1-0 til hjemmelaget.

I andre omgang fortsetter SIL å styre det aller meste av kampen. For selv om hjemmelaget slo alt for mange feilpasninger, var det til tider fin fotball av de gule. Flikk-flakk spillet fikk til slutt belønningen sin.

Første målet for a-laget

William Karlsen Blomsø spilles fri på kant, og det som alle forventer skal bli ett innlegg i boksen – inkludert keeperen til Rana – ender opp som et hardt skudd, som sniker seg på innsiden og i mål. 2-0 til SIL står seg til slutt.

En vel fortjent hjemmeseier over et ganske tafatt Rana-lag, som kunne og skulle endt med større seier til hjemmelaget som nå har to strake, og som sniker seg opp på 4. plass etter det som var en dårlig start på sesongen.

Tre tøffe bortekamper

Nå venter tre tøffe bortekamper for SIL. Først mot Innstranda, så Bossmo & Ytteren og til slutt Hulløy. Da krysser vi fingrene for litt poengplukking før vi sees på Stamnes igjen.

Neste hjemmekamp er mot Fauske/Sprint, som for øyeblikket ligger a-poeng med 1. plassen Innstranda. Den spilles lørdag 24. juni klokken 13:00.

Sees på kamp! HEIA SIL!

STAMNES ARENA – Søndag var Rana 2 på besøk, og selv om været ikke var som “lovet” ble alle poengene igjen i Sandnessjøen.

Kampen åpnet tett og jevn, men etter hvert tok SIL mer og mer over styringen. Etter 27 minutter slapp de oppmøtte vente noe mer – 1-0 var vakkert å se på. Kaptein Daniel Anfindsen sender Jesper Westin alene igjennom med keeper, og med litt sprett i ballen vippes den over keeper og i mål.

Resultatet står seg til pause og fortjent 1-0 til hjemmelaget.

I andre omgang fortsetter SIL å styre det aller meste av kampen. For selv om hjemmelaget slo alt for mange feilpasninger, var det til tider fin fotball av de gule. Flikk-flakk spillet fikk til slutt belønningen sin.

Første målet for a-laget

William Karlsen Blomsø spilles fri på kant, og det som alle forventer skal bli ett innlegg i boksen – inkludert keeperen til Rana – ender opp som et hardt skudd, som sniker seg på innsiden og i mål. 2-0 til SIL står seg til slutt.

En vel fortjent hjemmeseier over et ganske tafatt Rana-lag, som kunne og skulle endt med større seier til hjemmelaget som nå har to strake, og som sniker seg opp på 4. plass etter det som var en dårlig start på sesongen.

Tre tøffe bortekamper

Nå venter tre tøffe bortekamper for SIL. Først mot Innstranda, så Bossmo & Ytteren og til slutt Hulløy. Da krysser vi fingrene for litt poengplukking før vi sees på Stamnes igjen.

Neste hjemmekamp er mot Fauske/Sprint, som for øyeblikket ligger a-poeng med 1. plassen Innstranda. Den spilles lørdag 24. juni klokken 13:00.

Sees på kamp! HEIA SIL!

ANNONSE

sandnessjoen

E-post: bt@silfotball.no     Telefon: 90 61 74 15     Kontakt oss

Besøksadresse: Prestmarkveien 67, 8800 Sandnessjøen
Postadresse: Prestmarkveien 67, 8800 Sandnessjøen