Barna koste seg i varmen på Stamnes

Barna koste seg i varmen på Stamnes

Fotballfest på Stamnes Arena for de aller minste

Forsiden / Nyheter

STAMNES ARENA – Søndag 18. juni var det tid for en liten fotballfest for de aller minste på Stamnes. Seriekampene som egentlig skulle spilles innendørs ble flyttet ut på Stamnes – med ca 25 grader og sol!

Foto: SIL Fotball

Med lag for gutter og jenter (6 og 7 år) fra blant annet Sandnessjøen, Mosjøen, Olderskog og Drevja var det tid for seriekamper i Sandnessjøen i helga. Og for en fantastisk dag det ble! Alle barna så ut til å storkose seg, selv om det ble litt venting mellom kampene.

Kampene som egentlig skulle spilles inne i Helgelandshallen måtte flyttes ut da sola skinte på sitt beste og ga oss en deilig sommerdag på Helgeland. Da kampene var ferdig reiste flere av de oppmøtte til havsbadet i Botn for å kjøle seg litt ned.

SIL ønsker å takke alle de oppmøtte for en fantastisk dag i Sandnessjøen!

TIPS OSS – Dersom du har bilder fra jentekampene på Stamnes denne dagen, kan disse sendes til web@silfotball.no

ANNONSE

Sandnessjøen IL Fotball @ 2023