Snart oppstart for FFO

Snart oppstart for FFO

4. september starter FFO for barn som går i 2. til og med 6. klasse

Forsiden / Nyheter

FFO SANDNESSJØEN – Det er per dags dato påmeldt hele 35 barn til årets Telenor Xtra FFO i Sandnessjøen. Det er fremdeles mulig å melde seg på og vi ønsker at også flere jenter blir med.

Vi har beholdt 4 av instruktørene som var med oss i 2022/23-sesongen, og har i tillegg ansatt 5 til som gjør at det er hele 9 flotte ungdommer som skal jobbe med barna det kommende året.

FFO-tilbudet gjelder 3 dager i uken (mandag, tirsdag og/eller torsdag) hvor barna får trene, spille fotball og gjøre lekser sammen med instruktørene. Fotballfritidsordningen er nasjonalt og et samarbeid mellom NFF og Telenor.

Utstyrspakke til deltagerne

Alle som deltar på FFO får tilbud om en utstyrspakke, der de får bukse, genser, langermet spilletrøye, shorts og en bag for en egenandel på kr 100,- pr deltager.

Oppstart i september

Ettersom de fleste nye deltagere har SFO-ordning ut august-måned har vi valgt å ta oppstart på årets FFO fra og med mandag 4. september, slik at det blir enklere med tanke på fakturering. Dermed kan man gjøre en endring på SFO-oppholdet, i forhold til en eventuell deltagelse i FFO-ordningen.

FFO er fra 13.00-16.30 på oppsatte dager. Selv om flere av barna tar bussen fra skolen, er det også noen som kjører barna selv. Transport er ikke i regi av FFO og er opp til hver enkelt.

For å gjøre kommunikasjon enkel mellom foresatte og instruktører er det opprettet en Facebook-gruppe for de som er med. Her vil det også bli delt bilder og informasjon igjennom sesongen. Er det en dag ditt barn ikke kan delta, kan dette også informeres om på Facebook-siden, slik at instruktørene vet dette når bussen kommer.

Priser og instruktører

  • 1 dag i uken 600,- pr mnd (inkl kost 75,-)
  • 2 dager i uken 1200,- pr mnd (inkl kost 125,-)
  • 3 dager i uken 1600,- pr mnd (inkl kost 150,-)

De som skal være sammen med barna er:

Noah Danielsen, Jesper Westin, Kasper Westin, Semira Siraj, Patrick Gjerstad, William Blomsø, Mathilde Carlsen, Charlotte Schjelderup-Eriksen og Maja Tomine Theting.

Velkommen skal du være! ⚽👏😊

Informasjon og påmeldingslenke

ANNONSE

Sandnessjøen IL Fotball @ 2023