Oppstartsmøte for 6-åringer (2018)

Oppstartsmøte for 6-åringer (2018)

KLUBBHUSET – Alle gutter og jenter født 2018, som har lyst å spille fotball! Mandag 6. november klokken 19:00 inviteres foreldre og trenere til Klubbhuset til SIL Fotball.

KLUBBHUSET – Alle gutter og jenter født 2018, som har lyst å spille fotball! Mandag 6. november klokken 19:00 inviteres foreldre og trenere til Klubbhuset til SIL Fotball.

Forsiden / Nyheter

Ny sesong – kanskje den viktigste?

For SIL Fotball nærmer fristen seg for påmelding av lag til årets sesong. Det er ikke bare viktig å vite hvor mange trenere og spillere vi har men også gi informasjon om hvordan SIL ønsker at fotballen skal være organisert i SIL. Hva skal de voksne (både trenere og foreldre på sidelinjen) ha i bakhodet når de ønsker å komme med gode råd til sine håpefulle?

Ved å starte med et møte med foreldrene på denne måten får vi i SIL Fotball gitt nødvendig informasjon og kartlagt antall spillere sammen med trenere og samtidig danne et godt grunnlag for at barna får et møte med fotballen som gir dem idrettsglede og en følelse av mestring. Her er foreldrene helt sentrale brikker og derfor foreldremøte.

Info om cuper og seriespill for 2024.

Alle som allerede er endel av SILs idrettsskole og foreldre av nye deltakere er hjertelig velkommen.

Vel møtt mandag 27. november kl 19.00 på Klubbhuset.

Ny sesong – kanskje den viktigste?

For SIL Fotball nærmer fristen seg for påmelding av lag til årets sesong. Det er ikke bare viktig å vite hvor mange trenere og spillere vi har men også gi informasjon om hvordan SIL ønsker at fotballen skal være organisert i SIL. Hva skal de voksne (både trenere og foreldre på sidelinjen) ha i bakhodet når de ønsker å komme med gode råd til sine håpefulle?

Ved å starte med et møte med foreldrene på denne måten får vi i SIL Fotball gitt nødvendig informasjon og kartlagt antall spillere sammen med trenere og samtidig danne et godt grunnlag for at barna får et møte med fotballen som gir dem idrettsglede og en følelse av mestring. Her er foreldrene helt sentrale brikker og derfor foreldremøte.

Info om cuper og seriespill for 2024.

Alle som allerede er endel av SILs idrettsskole og foreldre av nye deltakere er hjertelig velkommen.

Vel møtt mandag 27. november kl 19.00 på Klubbhuset.

ANNONSE

sandnessjoen

E-post: bt@silfotball.no     Telefon: 90 61 74 15     Kontakt oss

Besøksadresse: Prestmarkveien 67, 8800 Sandnessjøen
Postadresse: Prestmarkveien 67, 8800 Sandnessjøen