Sponsorcup

av SIL Fotball

Sponsorcup 2018 arrangeres i Helgelandshallen lørdag 17. november. Cupen er avhengig av at sponsorene melder seg på og stiller opp til kamp mot hverandre.

Har du lyst å komme å se på, kan du selvsagt dette. Cupen kan også følges på nettsidene våre, med direkte oppdatering av resultater fra kampene. Slik vi har gjort det siden oppstarten av denne begivenheten.

En årlig satsning

Sponsorcup ble etablert i 2010-sesongen og arrangert på Stamnes Arena, som har blitt en fast arena for turneringen. Sponsorcup arrangeres av Sandnessjøen IL Fotball som en hyggelig gest og underholdningsdag for sponsorene inneværende sesong. Alle vil få tilbudet om å være med, og som en del av det sosiale samværet med de andre, anbefaler vi alle til å bli med.

Sponsorcup var en begivenhet som startet i 2010 av tidligere spillende sportssjef i SIL Fotball, Stian Theting. Den skulle etter planen bli en årlig satsning fra SIL Fotball.

Kampene spilles 5 mot 5, 4 utespillere + keeper til hvert av lagene.

Cupen er laget for de av SIL Fotballs sponsorer som vil og kan delta.

Kampene spilles på SIL Fotballs hjemmearena, Stamnes kunstgress og har gratis entré for de som ønsker å være tilskuere under begivenheten.

Kampene dømmes av spillerne selv.

Styret har ansvaret for kiosksalg under cupen.

Kampprogrammet er laget og kontrollert av sportsapparatet til SIL. De passer også på at alt går som det skal og at kampene spilles til riktig tidspunkt.

sandnessjoen

E-post: bt@silfotball.no     Telefon: 90 61 74 15     Kontakt oss

Besøksadresse: Prestmarkveien 67, 8800 Sandnessjøen
Postadresse: Prestmarkveien 67, 8800 Sandnessjøen