Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2 0 1 9 - s e s o n g e n      A-laget      Damelaget     Junior Herrer     Rek-laget     |     5. div HESA     6. div Salten     NM

Sandnessjøen IL
Anlegg

Informasjon oppdatert: 10.10.2013
Klubben Anlegg  
 
Anlegg for Sandnessjøen IL Fotball
 
Anleggene som Sandnessjøen Idrettslag benytter er i forbindelse med treninger, kamper og andre turneringer. Disse kan du lese mer informasjon om under. Stamnes Arena er Sandnessjøen IL Fotballs offisielle hjemmebane. Bare SIL 3 har sin offsielle hjemmebane på Radåsmyra gress fra og med 2011-sesongen.
 
Stamnes Arena
 
 
 
Byggeår 2002 (Klubbhus med tribune ferdig 2010)
Kapasitet 300 sitteplasser under tak
Størrelse 64 x 100 meter (hvor det er merket to baner på tvers for 7-er fotball)
Underlag Kunstgress
Informasjon Nytt underlag med varme skal legges på sikt, reklameplakater rundt hele banen skal opp, yttergjerder rundt hele anlegget skal opp, nye innbyttebokser, ny flombelysning. Det nye klubbhuset og tribunen langs banen skal også videreutvikles. Planen er at hele langsiden skal bli til tribune. Eier er Sandnessjøen Idrettslag. Klubbhus med tribune sto ferdig i 2010. Her er det fire komplette garderober med dusj og sanitæranlegg, to kombinerte dommergarderober, en festsal på 240 m² med tilgang til et kjøkken. Kontor/møterom på 65 m² og klubbrom på 80 m².
 
Helgelandshallen
 
 
 
Byggeår 1995 (Eies av Alstahaug kommune)
Kapasitet ca. 400 sitteplasser
Størrelse 44 x 66 meter aktivitetsflate (hallen kan deles i tre deler på 22x44 meter hver)
Underlag Krøllfiberdekke med sand
Informasjon Hallen er ikke en fullbane hall, så bruksområdet begrenser seg til trening om vinteren. Ungdomsgruppen og voksengruppen bruker også hallen til sine årlige turneringer. (Stamnes cup og juleturneringen) Hallen har også en løpebane på 60 meter med 4 baner. Dekket på løpebanen er av typen Nortan Sandwich 13 mm. Hallen benyttes også en del til ulike arrangementer som messer, konserter, dansegallaer osv. Hallen har garderobefasiliteter.
 
Radåsmyra gress
 
 
 
Byggeår 1977
Kapasitet 250 sitteplasser
Størrelse 60 x 100 meter (samt friidrettsanlegg med kunststoffdekke og to garderober med tilhørende dusjfasiliteter)
Underlag Naturgress
Informasjon Gamle gress blir som oftest bare brukt til trening på sommeren grunnet banens dårlige tilstand. Friidretten i Sandnessjøen bruker også stadion. Løpebaner rundt matta. Fra 2011- til og med 2012-sesongen spilte Sandnessjøen IL 3 sine hjemmekamper her. Det var sist gang Radåsmyra ble tatt i bruk i seriespill.
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no