Det ble en veldig spennende kamp hvor SIL så ut til å ha god kontroll på vertene fra Mosjøen. Det ble flere gode muligheter til skåringer, men ballen ville virkelig ikke inn for SIL i dag.

Tilskuere: ca 100

Vår mann på stadion i dag er Jan Ove Styve.

LIVE-referat fra kampen

Live! referat
0 min Kampen er i gang, litt forsinket (17:40)
3 min To store sjanser til Martin Abelsen og SIL.
8 min Mye frem og tilbake på midten. Ingen farlige sjanser.
10 min Mosjøen får en kjempemulighet etter en kontring på hjørnespark til SIL, men Stig Edvardsen blokkerer skuddet.
15 min GULT KORT til Stian Theting. Traff ballen først, men dommeren gir gult. Feilaktig dømt!
29 min GULT KORT til Mosjøen (Mats Klaussen).
32 min Mosjøen skaper sine sjanser på kontringer etter greit spill av Sandnessjøen. SIL skaper også et frispark fra rundt 18 meter, men utnytter det dårlig.
40 min Glenn Perdersen vender opp i feltet og skyter like utenfor fra 14 meter.
45 min PAUSE 0-0.
45 min 2. omgang sparkes i gang. Ingen bytter på SIL.
60 min Ingenting spennende så langt i 2. omgang. Mye frem og tilbake. Mosjøen fortsetter å prøve seg på kontringene sine, men blir stoppet av et godt SIL forsvar.
64 min BYTTE SIL: Espen Kristiansen ut, inn med frispark-spesialisten fra i fjor, Mats Olav Olsen.
66 min Nydelig flikk-flakk spill av SIL hvor ballen plutselig ender opp til Martin Abelsen på 13-14 meter. Han er omtrent helt alene med keeper og setter ballen 30 cm utenfor målet. Enorm sjanse!
70 min MÅL 1-0 til Mosjøen etter frispark som flikkes inn i feltet og heades i mål. Mot spillets gang. (Petter Rossvoll)
71 min BYTTE SIL: Mohammed Joof ut, inn med fjorårets toppskårer Thor Aage Evensen.
75 min Enorme sjanser for SIL. Først smeller Abelsen ballen via en spiller fra 5 meter og til hjørnespark. På hjørnesparket får Stian Theting ballen og smeller av fra skrå vinkel like over mål. Der burde det vært 1-1.
77 min BYTTE SIL: Mads Knutsen ut, inn med Leif Henning Grønli.
80 min Glenn Pedersen skyter et meget godt skudd fra rundt 20 meter som MIL-keeperen må strekke seg godt etter, men ballen fyker like utenfor. Ballen vil ikke mellom stengene for SIL i dag.
80 min SIL har nå flyttet frem Lars Ottestad på topp og spiller en 3-4-3 formasjon. Jakter utligningen nå.
84 min SIL har langt ifra gitt opp kampen om å nå 2. kvalifiseringsrunde. Det er mye press mot MIL-målet, men MIL er giftige på kontringene sine.
86 min RØDT KORT til Thor Aage Evensen. Direkte rødt kort for en takling bakfra. Riktig vil noen si, andre mener nok at den var litt streng.
88 min MÅL 2-0 til Mosjøen etter skudd fra 18 meter. Ser ut som at ballen er innom en spiller og endrer retning før den går i mål. (Eirik Høgseth)
90 min SLUTT 2-0.
  SIL spilte en god kamp, men det ble vankelig etter den første skåringen til MIL. SIL ble langt opp på banen og ble svært ivrige. Thor Aage fikk riktig rødt kort og da ble alt enda værre for SIL. En kontring og et SIL lag langt opp på banen resulterte i 2-0 og et skuffende resultat som mange vil si var mot spillets gang. Mosjøen videre til 2. kval.runde.